Hopp til innhold

Fulhams opprykksdrøm knust i siste serierunde

Før siste serierunde sto Fulham med 21 strake kamper uten tap. Men på målstreken snublet Stefan Johansen & co.

Birmingham City's Harlee Dean

FESTBREMS: Harlee Dean jubler hemn

Foto: Ed Sykes / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Cardiff sikret opprykk til Premier League etter 0-0 hjemme mot Reading.

1-3-tap mot Birmingham er det første Fulham-tapet siden 26.desember. Siden den gang har de hvitkledde gått 21 kamper uten tap, og Fulham har gått fra å være en middelhavsfarer til en reell opprykkskandidat.

Før siste serierunde måtte Johansen & co. plukke flere poeng enn Cardiff. Det klarte de ikke. Fulham røk 1-3, mens Cardiff klarte 0-0 hjemme mot Reading. Ole Gunnar Solskjærs tidligere klubb rykker opp, mens Fulham må ta den tunge veien via play off.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Pacers til NBA-semifinale – knuste Knicks

  Anført av Tyrese Haliburton kjørte Indiana Pacers over New York Knicks i Madison Square Garden og tok seg til semifinale i NBA-sluttspillet.

  Med 130-109-seier er det Pacers som får møte toppseedede Boston Celtics i semifinale etter å ha gitt Knicks sjokkbehandling fra start i den 7. og avgjørende kvartfinalekampen.

  Pacers traff med 29 av 38 skudd i første halvdel. Det gir uttelling på 76,3 prosent, det høyeste i en sluttspillkamp siden statistikken først ble ført i 1997. Gjestene ledet 70-55 halvveis.

  Resten av veien dro Pacers fra hver gang Knicks prøvde å ta seg inn i kampen. Pacers er i semifinale for første gang på ti år.

  – Jeg sa til spillerne at om man vinner 7. kamp i Madison Square Garden så har man skrevet historie, sa trener Rick Carlisle.

  E0lUvz1Xp6w
  Foto: AP
 • Skuffet Ødegaard med tale til fansen

  Arsenals kaptein Martin Ødegaard takket fansen etter at det endte med en andreplass i Premier League.

  – Vi er nok alle litt skuffet nå. Vi har ventet lenge på seieren og er så nære, men jeg er så stolt av laget, alle i klubben, fansen og progresjonen vi har hatt, sier nordmannen i et intervju på stadionmatta.

  Deretter forteller han om forskjellen han opplever det har vært i klubben siden han kom til Arsenal i 2021.

  – Vi har endret klubben og jeg tror alle tror på oss nå. For å være ærlig så kan jeg ikke vente med å komme i gang igjen etter pausen, og gjøre alle dere enda gladere. Det er det store målet.

  Martin Ødegaard etter Arsenals kamp mot Everton i sesongavslutningen i Premier League. Arsenal vant 2-1, men endte på annenplass, ett poeng bak Manchester City.
 • Ny VM-nedtur for Norge

  Norges ishockeylandslag må slå Storbritannia mandag for å være sikker på å berge plassen i elite-VM. Søndag ble det 1-4 mot Østerrike etter svakt spill. Sander Vold Engebråten tente et lite håp med et reduseringsmål i siste periode, men det holdt ikke.

  Norge har spilt seks av sine sju kamper i gruppespillet og har bare de tre poengene fra 2-0-seieren over Danmark. Taper Norge i ordinær tid for hittil poengløse Storbritannia mandag, blir det nedrykk.

  Tap i forlengning eller etter straffer vil bety at Norge er foran britene mandag kveld, men de norske har da spilt ferdig og må håpe at Østerrike slår Storbritannia tirsdag. (NTB)

  Norge ishockey-VM
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal