Utelukker ikke Maradona-retur

Mindre enn en uke etter at han fikk sparken spekuleres det nå om Diego Maradona kan gå tilbake til jobben som argentisk landslagssjef.

Diego Maradona

Overraskende nok åpner representanter i det argentinske fotballforbundet for at Diego Maradona igjen kan bli argentinsk landslagssjef.

Foto: GIANLUIGI GUERCIA / Afp

- Hvis Diego ønsker å snakke vil jeg ikke utelukke noen ting. Alt handler om at vi snakker sammen, sier Carlos Bilardo, som var lagmanager for Argentina under VM, ifølge den spanske avisen Marca.

Maradona fikk sparken etter at Argentina skuffet i VM. Exit i kvartfinalen var ikke noe forbundet kunne leve med.

Fansen var imidlertid i harnisk og forlangte at legenden fikk tilbake jobben. Nå kan det faktisk skje.

Ingen navn på blokka

Maradona-fans raste etter sparkingen

Maradona-fans raste etter sparkingen.

Foto: ENRIQUE MARCARIAN / Reuters

AFA skal ikke ha noen nye navn på blokka som aktuell erstatter.

- Presidenten i forbundet (Julio Grondona) har ikke snakket med noen og har heller ikke sagt noe til meg. Hva som helst kan skje og jeg vil lytte til Maradonas ønsker, sier Bilardo.

En av Maradonas assistenter blir, i det statlige nyhetsbyrået Telam, sitert på at legenden ikke utelukker en retur til landslagsjobben.

- Sannheten er at det synes umulig, men det kan ikke utelukkes at Maradona blir trener for Argentina igjen, sier han.

Maradona følte seg forrådt

I sitt første møte med pressen etter at han fikk sparken gikk Maradona rett i strupen på AFA-president Julio Grondona og lagmanager Carlos Bilardo.

Les: Maradona: - De løy og forrådte meg

49-åringen hadde skrevet under en ny kontrakt bare uker før han fikk beskjed om å forlate joben.

– Grondona løy for meg. Bilardo forrådte meg, sa han.

Bilardo avviser anklagene.

- Jeg er sikker på at det ikke er ham som er skyldig, men følget rundt ham. Jeg har forsvart og vil forsvare Maradona til graven, sier Bilardo.

Video: Maradonas første pressekonferanse etter at han fikk sparken

Video maradona-290710-ws_MXF_Innboks.MP4


Fotball

Oppsummert

 • Cirka 20.05: Pressekonferanse med Ståle Solbakken og en utvalgt spiller etter kampen mot Tyrkia.
 • Reginiussen legger opp

  Tidligere RBK-kaptein Tore Reginiussen legger opp etter årets sesong. 35-åringen varsler avgangen på Instagram. Reginiussen dro til Bundesliga-laget St. Pauli i januar etter åtte år i RBK-trøya.

  Tore Reginussen
  Foto: Ole Martin Wold / NTB
 • Reginiussen legger opp

  Forsvarsspiller Tore Reginussen (35) annonserer på sin Instagram-konto at han legger fotballskoene på hylla etter denne sesongen. Etter å ha spilt i Rosenborg siden 2012, signerte han for den tyske klubben FC St. Pauli i januar. Siste seriekamp er 23. mai.

  – Det har vært en utrolig reise, med endeløse høydepunkter og opplevelser, skriver han.

  Reginiussen har 31 landskamper og ble blant annet kåret til årets spiller i eliteserien i 2017.

  – Tiden er inne for å ta fatt på et nytt kapittel i livet mitt.

 • Forlenget og takket Solskjær

  Manchester United bekrefter at de har forlenget kontrakten til spissen Edinson Cavani med ett år. 34-åringen fra Uruguay har scoret 15 mål denne sesongen, og takker manager Ole Gunnar Solskjær.

  – Fra første stund da jeg signerte, har jeg følt managerens tillit. Som spiller gir det en perfekt mulighet til spille din beste fotball, og det takker jeg ham for, sier Cavani i pressemeldingen.

  – Jeg sa da Edinson signerte at han ville tilføre gruppen energi, kraft og lederskap, og han har ikke motbevist meg. Han har vært alt jeg trodde han ville bli og mer til, sier United-sjefen.

  Edinson Cavani
  Foto: Jon Super / AP
 • Klar for Serie-A

  Den norske spissen Julian Kristoffersen og hans italienske klubb Salernitana sikret mandag opprykk til Serie A med 3-0-seier over Pescara i siste runde. Laget ble nummer to i Serie-B. Kristoffersen ble sittende på benken hele kampen.

  – Dette er veldig stort. Veldig kult at det skulle skje på min 24-årsdag også. Dette er noe jeg har drømt om siden jeg startet å spille fotball, sier Horten-gutten til NTB

  Julian Kristoffersen
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Reiten og Chelsea er seriemestere

  Guro Reiten og Chelsea er seriemestere nok en gang etter å ha knust Reading 5-0 på hemmebane. Reiten ble byttet inn i andre omgang og spilte en drøy halvtime. Dette er fjerde gang Chelsea er kronet til seriemestere.

  Dermed har Chelsea vunnet både ligacupen og serien, og fortsatt mulighet til å vinne «alt». For 16. mai spiller de mesterligafinale mot Barcelona og FA-cupen skal spilles høst. Maren Mjelde spiller også på Chelsea, men er ute med skade.

  Melanie Leupolz scoret det første for Chelsea, deretter fulgte Fran Kirby opp med to scoringer - en like før og en like etter pause. Mot slutten av andre omgang scoret Sam Kerr og Erin Cuthbert hvert sitt for de mørkeblå.

  FA Women's League Cup Final - Bristol City v Chelsea
  Foto: Peter Cziborra / Reuters
Europa League - Semi Final Second Leg - AS Roma v Manchester United