NRK Meny
Normal

United klønet bort seieren ett minutt før slutt

Manchester Uniteds trøblete sesongstart ble forlenget da formlaget Southampton nærmest kranglet seg til en utligning etter 89. minutters spill på Old Trafford.

 Adnan Januzaj og Robin Van Persie

Robin van Persie scoret Manchester Uniteds eneste mål. Her sammen med stjerneskuddet Januzaj.

Foto: PHIL NOBLE / Reuters

  • Manchester United - Southampton 1-1

– Spillerne mine jobbet knallhardt. All ære til dem, roser Southampton-manager

Dejan Lovren

Dejan Lovren feirer etter å ha sikret poeng til Southampton.

Foto: PHIL NOBLE / Reuters

Mauricio Pochettino.

Treneren har grunn til å være fornøyd, for selv om United stort sett hadde et spillmessig overtak var det ingenting å si på innsatsen til gjestene på Old Trafford.

Klabb og babb

Robin van Persies scoring etter 26 minutter så ut til å bli matchvinnende, men helt på slutten av kampen fikk Southampton-spillerne betalt for iherdig jobbing gjennom hele oppgjøret.

Da fikk nemlig Dejan Lovren etter mye klabb og babb tåspissene på ballen etter en corner, og midtstopperen utlignet til 1-1. Hjemmelagets forsvarsjobb på situasjonen var mildt sagt diskutabel.

– Vi hadde sjanser til å gå opp til 2-0. De hadde vært farlige, men jeg trodde vi skulle holde helt inn. Nå vi ikke forsvarer oss skikkelig på en corner er det alltid en sjanse for å slippe inn, sa United-manager Moyes til BBC like etter kampen.

Southampton var sikre på seier

Poengdeling var langt fra ufortjent, og kampen ble et nytt bevis på at den regjerende seriemesteren er langt unna toppformen.

– Det er ikke lett å komme til Old Trafford og få et godt resultat, men vi var sikre på at vi kunne vinne kampen, sier Pochettino.

United står dermed fortsatt med en uvanlig fattig poengfangst så langt i sesongen. Laget ligger foreløpig på åttendeplass med 11 poeng på åtte kamper.

Southampton er på sin side inne i en god periode. Før møtet med United sto de med tre strake seiere, noe som har plassert dem på en fjerdeplass på tabellen.

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.