Keepertabber ga uavgjort i Molde

Mohamed Elyounoussi og Peter Kovacs med to mål hver da gullrivalene Molde og Strømsgodset spilte uavgjort.

Elyounoussi

Mohamed Elyounoussi blir gratulert med en av sine to scoringer som Strømsgodset.

Det ble 2-2 og ett poeng til hvert lag da gullvinnerne fra de siste sesongene møttes på Aker stadion søndag kveld. Et resultat Peter Kovacs sa seg fornøyd med.

– Jeg synes vi skal være fornøyd med det. Vi er i Molde, og Molde er i kjempeform, sa han til TV 2 rett etter kampslutt.

Molde tok ledelsen

Det var Molde som eide kampen i første omgang, og etter 28 minutter fikk de målet sitt.

Molde kontret, og Agnaldo fikk muligheten alene med keeper. Han måket ballen i tverrliggeren, men Elyounoussi fikk tak i ballen og trillet den ned i til høyre for keeperen.

En fortjent ledelse til et Molde-lag som så ut som om de ville mer enn gjestene fra Drammen.

Etter pausen kom Gustav Wikheim inn for Muhamed Keita i et forsøk på å få mer fart i Strømsgodset. Og det hjalp. Molde ga fra seg initiativet mer og mer, og etter 66 minutter var Peter Kovacs høyest på et innlegg fra Lars-Christopher Vilsvik. Dermed stod det 1-1 i Molde.

Keeper-fomling

Like etter kunne Daniel Chima Chukwu bare bredside ballen i mål etter nydelig Molde spill, men spissen omtrent bommet på ballen, og den gikk til side for mål. Heldigvis for Molde var det ikke bare de som tabbet seg ut.

79 minutter var spilt da Adam Larsen fomlet en retur ut i feltet. Mohamed Elyounoussi var våken og scoret sitt andre mål i kampen.

Keeper-fomling, del to

Keeper-fomlingen skulle Larsen slippe å være alene om. Da Strømsgodset fikk frispark på overtid forsøkte Ørjan Håskjold Nyland å holde et løst frispark. Det klarte han ikke, ballen spratt isteden via tverrliggeren og ut til Peter Kovacs som satte inn 2-2 og sørget for et viktig poeng for Strømsgodset.

– Det var et viktig mål, og det var en kjempekamp. Det er to gode lag. Vi er veldig fornøyd med ett poeng, gjentok han.