NRK Meny
Normal

Er dette tidenes bom på åpent mål?

– Jeg har ikke opplevd maken i løpet av mine 35 år i fotballen, sier treneren.

FC Gnistan

SE VIDEO: Den finske 3.divisjonskampen mellom FC Gnistan og Gr IFK inneholder trolig både årets miss og årets mål i finsk fotball. Trykk på play og nyt ett minutt og 54 sekunder med fotballunderholdning. (Videoen er gjengitt med tillatelse fra FC Gnistan.)

Den finske 3. divisjonskampen mellom FC Gnistan og Gr IFK vil bli husket for mye rart, men trolig først og fremst for gigantmissen fire minutter på overtid.

To Gnistan-spillere kommer alene gjennom og befinner seg plutselig i en situasjon der det er vanskeligere å bomme enn å treffe. De klarer imidlertid ikke å stokke beina. Ballen triller på streken og sjansen kulminerer i ingenting.

– Skjer aldri igjen

På sidelinjen står en sjokkert trener.

– Jeg har ikke opplevd maken i løpet av mine 35 år i fotballen. Trolig kommer jeg aldri til å se noe lignende igjen, sier Erkka V. Lehtola.

Stillingen var 3-2 og hjemmelaget kunne punktert kampen.

Kjempescoring etter 97 minutter

Da han ikke trodde det kunne bli verre utnyttet motstanderen en dårlig klarering sju minutter på overtid og utlignet med det som trolig er årets mål i finsk 3. divisjon.

Et kjempeskudd fra Gr IFK-spiller Faton Seferi gikk i en lang bue over keeper og klistret seg i hjørnet.

Dermed endte kampen 3-3.

PS! 3. divisjonskampen vil nok også bli husket for den utradisjonelle «sandkasse-feiringen» etter 2-1-scoringen til hjemmelaget (se 51 sekunder ut i videoen).

Fotballnyheter