NRK Meny
Normal

– Jeg ville ofret alt for Real Madrid

Luis Suarez bruker tiden før nattens prøve-VM-kamp mellom Uruguay og Spania til å fortsette sin flørt med Real Madrid.

Suarez

Luis Suarez og Uruguay møter i natt – norsk tid – Spania i prøve-VM i Brasil. Neste sesong kan han bli lagkamerat med flere av Spanias største stjerner i Real Madrid.

Foto: MIGUEL ROJO / Afp

Casillas og Ramos

Real Madrid-stjernene Iker Casillas og Sergio Ramos spiller begge trolig nattens kamp mot Uruguay.

Foto: DOMINIQUE FAGET / Afp

– Jeg ville ofret absolutt alt i hvert steg jeg hadde tatt på den banen. Jeg har gjort det før for Uruguay, Ajax og Liverpool.

Det svarte Luis Suarez til El Pais ifølge Goal.com på spørsmål om hva han vil tilføre et lag som Real Madrid.

Liverpool-spissen er for tiden i Brasil for å spille prøve-VM for Uruguay. I nattens NRK-sendte kamp mot Spania, kommer Suarez til å møte flere av Real Madrids største stjerner.

– Jeg har lidd i Liverpool

Neste sesong kan 26-åringen imidlertid bli lagkamerat med Iker Casillas, Sergio Ramos og co – om han får det som han vil.

Skandaler har forfulgt den målfarlige spissen siden han kom til Anfield og Liverpool i 2011. Og nå har Suarez fått nok av Liverpool, britisk presse og England.

– En fotballspiller jobber alltid for å nå toppen og Madrid er virkelig toppen. Men vet dere hvordan det er å spille for Liverpool?

– Det plager meg at Liverpool ikke spiller i mesterligaen neste sesong. Jeg har lidd i Liverpool, men når jeg tenker over hva det betyr å spille for klubben og den kjærligheten min datter har – hun synger Liverpool-hymnen – reiser hårene på nakken seg, sa Suarez.

Sjernene spiller

Tabárez

Uruguays trener Óscar Tabárez.

Foto: DANIEL GARCIA / Afp

Han får ikke høre «You'll never walk alone» i forkant av nattens landskamp, men det skal likevel mye til for å ikke bli tent til Spania-kampen: Uruguay har nemlig aldri vunnet mot Spanias stjernegalleri.

Uruguays trener Óscar Tabárez er helt klar på at Spania er et bedre lag, men han lover at hans mannskap ikke skal være på defensiven.

– Vi spilte nylig en treningskamp mot dem (Spania vant 3-1) hvor det var et øyeblikk der vi var på høyde med dem, sier Tabárez til Goal.com.

Uruguay og Spania, som begge stiller med de aller største stjernene som er tilgjengelig, er i gruppe B sammen med Tahiti og Nigeria.

Treneren har ikke noe imot å møte gruppens definitivt beste lag i den første kampen.

– Det er spennende å starte mot de regjerende VM- og EM-mesterne. Vi har ambisjoner om å komme oss videre fra gruppespillet, men vi må jobbe hardt og godt, sier Tabárez.

Fotballnyheter

Videoklipp

Ingrid Hjelmseth ble tråkket på armen og ble liggende lenge på banen.
Caroline Graham Hansen. Så bommer Graham Hansen. Keeperhøyde og forholdsvis enkelt for keeper. Dette er tungt.
Ada Hegerberg var ikke fornøyd etter kampen mot Belgia