Spillerne støttet Müller

Lillestrøm vil komme styrket ut av Heinz Müller-saken. Det mener Bjørn Helge Riise.

Bjørn Helge Riise
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / SCANPIX

I går vant laget 4 - 0 over Bærum i cupen, og de siste dagene har Lillestrøm-spillerne brukt tiden på å støtte keeperen sin.

- Uansett hvilken spiller det handler om, så er spillergruppen der og backer hverandre opp. Sånn skal det være i alle klubber, sier han til NRKSport.

Vil ikke snakke

Bjørn Helge Riise er glad for at det gikk bra med Geir Ludvig Fevang. Lillestrøms målvakt Heinz Müller havnet i medienes søkelys da han skadet Start-spilleren Geir Ludvig Fevang på søndag.

Den tyske keeperen må stå over de to neste kampene, og ville ikke snakke med journalister i går. Bjørn Helge Riise mener laget vil komme styrket ut av det som skjedde.

- Nå blir vi mer sammensveiset, og så får vi bygge videre på oss selv som gruppe, sier han.

Fotball

Oppsummert

11.00: Uttak av nødlandslaget, som spiller borte mot Østerrike onsdag kveld.

På pressekonferansen: Leif Gunnar Smerud, Pål Bjerketvedt, Lise Klaveness og Gro Tvedt.

 • LSK Kvinner får karanteneunntak

  Helsedepartementet bekreftar at LSK Kvinner slepp innreisekarantene etter meisterligakamp i Kviterussland. Kampen mot Minsk skal skje 9. eller 10. desember. Berre nokre få dagar seinare skal laget møte Vålerenga i cupfinalen på Ullevaal 13. desember.

  Thea Kyvåg
  Foto: Ørn E. Borgen / NTB
 • Nominerte til prestisjetunge priser

  Caroline Graham Hansen er én av 11 spillere som kan bli kåret til årets spiller av Det internasjonale fotballforbundet. LSK-trener Hege Riise kan også få pris.

  Onsdag ble listene over kandidater til Fifas prestisjetunge priser offentliggjort. De inneholdt to norske navn.

  For i kategorien for årets trener på kvinnesiden i internasjonal fotball er LSK-trener Hege Riise nominert sammen med sju andre høyprofilerte trenere.

  EM-kvalifisering fotball kvinner: Norge - Wales
  Foto: Jil Yngland / NTB
 • To norske nominerte til Fifa-pris

  Barcelona-proffen Caroline Graham Hansen er ein av 11 spelarar som kan bli kåra til årets spelar av Det internasjonale fotballforbundet. LSK-trenar Hege Riise har også blitt nominert, saman med sju andre høgprofilerte trenarar.

  Landskamp fotball kvinner: Norge-England (2-1).
  Foto: Marit Hommedal
 • Nytt koronatilfelle i Jerv

  Fotballklubben Jerv har fått en ny spiller smittet av korona. Laget er allerede i karantene, og det får ingen nye følger for serieoppsettet.

  Fra før er klubbens kamper mot Åsane og Grorud utsatt på grunn av koronasmitte. Jerv opplyser på sine nettsider om den nye positive koronatesten.

  1. divisjon fotball 2020: Tromsø - Jerv (1-0)
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB