NRK Meny
Normal

Spansk avis hevder Ødegaard lånes ut

Den spanske avisen AS skriver at Real Madrids nye manager Rafael Benitez har bestemt seg for å låne ut Martin Ødegaard til en annen spansk toppklubb neste sesong.

Martin Ødegaard

LÅNES UT? Avisen AS skriver at Martin Ødegaard kan være på vei til andre spanske toppklubber.

Foto: JUAN MEDINA / Reuters

Benitez skal ønske å beholde Ødegaard i klubben, men er redd for at han ikke får nok spilletid. Det skal være grunnen til at han ønsker å låne ut 16-åringen til en annen La Liga-klubb, hevder avisen.

Ødegaard drar uansett først med Real Madrids A-lag til Australia og Kina på lagets sesongoppkjørings-turnè i sommer. Etter denne, ventes det at han blir lånt ut, skriver AS.

Avviser artikkel

Om Ødegaard blir lånt ut, vil han ifølge avisen vende tilbake til klubben til 2016/17-sesongen. Aktuelle klubber som nevnes er Villarreal, Real Betis og Màlaga.

Martin Ødegaards agent Tore Pedersen tilbakeviser imidlertid overfor Aftenposten at han skal lånes ut.

– Dette er bare spekulasjoner, skriver Pedersen i en tekstmelding.

Historisk

Martin Ødegaard debuterte for Real Madrid i sesongens siste seriekamp mot Getafe 23. mai etter å ha spilt på Zinédine Zidanes Castilla denne sesongen. Dermed ble han tidenes yngste spiller til å debutere for Real Madrid i La Liga.

Ødegaard skal ikke være lysten på fortsatt spill på klubbens B-lag, skriver avisen.

Samtidig kan Marc Asensio bli lånt ut til Mallorca, klubben han ble hentet fra. 19-åringen kom til Madrid omtrent samtidig som Ødegaard.

– En dyktig manager

Martin Ødegaard er nå i Oslo sammen med landslaget, som skal spille privatkamp mot Sverige på Ullevaal i kveld. En kamp som for øvrig er utsolgt.

– Benitez er en dyktig manager, så det blir sikkert bra, kommenterte Ødegaard da NRK snakket med ham om klubbens nye trener.

– Jeg føler at jeg har blitt en bedre fotballspiller etter at jeg dro (til Real Madrid), sa han videre.

Laster innhold, vennligst vent..
Martin Ødegaard har ingenting å utsette på ansettelsen av Rafael Bentiez, mannen som tok favorittklubben Liverpool til mesterligaseier.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.