NRK Meny
Normal

Nå tør Skullerud å snakke om gull: – Vi tror vi skal klare det her

Molde-trener Tor Ole Skullerud (43) medgir at elleve poengs ledelse på Odd vanskelig kan rotes bort i serieinnspurten.

Tor Ole Skullerud

OPTIMIST: Tor Ole Skullerud vet at Molde vanskelig roter bort en elleve poengs ledelse når seks serierunder gjenstår. Her fra seriekampen mot Vålerenga lørdag.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

– Jeg så ikke kampen, men jeg registrerte resultatet. Det er vi selvfølgelig glade for, sier Skullerud om at Odd tapte 2-0 borte mot LSK søndag kveld.

Tor Ole Skullerud

GULLET NÆRMER SEG: Tor Ole Skullerud vil ikke å ta seriegullet på forskudd, men ser at tabelledelsen er trygg.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Tapet gjør at Molde økte tabelledelsen til elleve poeng i helgen, ettersom Skullerud og hans menn selv gjorde jobben borte mot Vålerenga på lørdag.

Med 18 poeng igjen å spille om (seks serierunder gjenstår) innser også Skullerud at seriegullet langt på vei er i lomma på Molde.

For tredje gang på fire år.

Tror på gull

– Vi er jo der nå at så lenge de som kommer bakfra avgir poeng, er det veldig bra for oss. Det er godt å se at gapet bakover blir større, sier Skullerud.

– Vi har hatt veldig sterk tro på at vi skal klare dette selv. Vi er opptatt av egne prestasjoner, og jeg ser at sjansene stiger, sier han.

– Vi tror vi skal klare det, avslutter han.

Molde har imidlertid et tøft kampprogram fremover. Laget skal spille borte mot både Viking og Strømsgodset, samt møte et poengsultent Sogndal på Fosshaugane.

– Nå skal vi først vinne semifinalen mot Stabæk og ta oss til cupfinalen. Også får vi Bodø/Glimt på besøk til helgen, og har flere tøffe bortekamper fremover. Vi er opptatt av å gjøre jobben selv også, forsikrer Skullerud.

Odd har gitt opp gullet

Etter søndagens Odd-tap innså lagets trener, Odd-Eilev Fagermo, at seriegullet virker å være på vei til Molde.

– Jeg tror nå at Molde vinner med 10-15 poeng, som jeg har sagt tidligere i år. Vi håpet at vi kunne puste de i nakken, men den pusten er borte nå, sa Odd-trener Fagermo til VG Nett.

Fotballnyheter

Videoklipp

Ingrid Hjelmseth ble tråkket på armen og ble liggende lenge på banen.
Caroline Graham Hansen. Så bommer Graham Hansen. Keeperhøyde og forholdsvis enkelt for keeper. Dette er tungt.
Ada Hegerberg var ikke fornøyd etter kampen mot Belgia