Robben robbet United

For andre gang på rad snudde Bayern München kampen til sin favør og tyskerne er klar for semifinale i mesterligaen.

Arjen Robben

Arjen Robben og Bayern München tapte på Old Trafford, men med flere scorede bortemål er de videre.

Manchester United - Bayern München 3-2 (sammenlagt: 4-4)

Manchester United hadde fått en pangstart og ledet 3-0 etter drøye 40 minutter.

Men i typisk tysk stil ga Bayern München aldri opp.

Ivica Olic utlignet rett før pause og Arjen Robben avgjorde kampen med en kontant volley etter 74 minutter.

- Jeg ønsket bare å spille hele kampen, og så scoret jeg det målet. Det er fantastisk. Nå vil vi til finalen i Madrid, sier den tidligere Real Madrid-spilleren.

Da ble det stille på et fullsatt Old Trafford, der hjemmelaget lenge spilte strålende og så ut til å leke seg til semifinale.

Dermed tok Bayern seg til semifinale på flere scorede bortemål.

(artikkelen fortsetter under)

Bayern-spillerne jubler etter seieren mot United

Bayern-spillerne jubler etter seieren mot United.

Uniteds manager Sir Alex Ferguson mente at laget hans hadde uflaks.

- Vi spilte veldig bra. Tross det uheldige baklengsmålet rett før pause og utvisningen, trengte de et fantastisk mål for å slå oss ut. Vi hadde uflaks, sa han.

Pangstart for United

Wayne Rooney ble spilleklar kun en time før kampstart og gikk rett inn som ensom spiss for United.

Selv om Rooney på ingen måte storspilte, tok det bare tre minutter før han var delaktig i Uniteds pangstart.

Spissen serverte unggutten Darron Gibson på 16 meter og derfra skjøt Gibson hjemmelaget i ledelsen.

Darron Gibson

Darron Gibson sendte United i ledelsen.

Så gikk det fire minutter før Nani viste frem blendende teknikk. Antonio Valencia la inn fra høyre og der møtte portugiseren ballen, og med hælen flikket han ballen frekt i mål.

Dermed hadde United fått en drømmestart og snudd Bayerns 2-1-ledelsen fra den første kampen.

Rooney så imidlertid ikke ut til å være i sin beste form. Spissen ble taklet tøft ved et par anledninger og haltet mer enn han løp.

Det så lenge ut som han ikke skulle holde 45 minutter, men 24-åringen var på banen til pause.

Wayne Rooney

Wayne Rooney stilte overraskende opp fra start for United.

Bayern reduserte

Etter sjokkstarten fulgte det mer eller mindre 35 rolige minutter Old Trafford, men så smalt det igjen.

Valencia herjet på høyrekanten etter 41 minutter. Foran mål ventet nok en gang Nani og United ledet 3-0.

Men Old Trafford var ikke lenge i paradis. To minutter senere reduserte mannen som avgjorde det første møtet i München. Ivica Olic fikk det enkelt og scoret sikkert forbi Edvin van der Sar.

Dermed ledet United 3-1 til pause, og Bayern trengte bare ett mål for å gå videre.

Ivica Olic

Ivica Olic scoret det meget viktige 3-1-målet rett før pause.

Rødt til Rafael

Bayern kastet seg ut fra startblokken i 2. omgang i håp om det viktige 3-2-målet, og tyskerne fikk hjelp av Uniteds unge høyreback, Rafael.

Fem minutter etter pause holdt brasilianeren igjen Franck Ribery og pådro seg sitt andre gule kort. Like etter ble Rooney byttet ut og United var rystet.

Etter 74 minutter scoret Arjen Robben det avgjørende. Dermed er tyskerne i semifinalen i mesterligaen for første gang siden 2001.

Der møter de Lyon, som vant det helfranske oppgjøret mot Bordeaux. I likhet med Bayern ble det bortetap onsdag (0-1), men sammenlagtseier etter triumf i første kamp.