Vil forlenge med Liverpool

John Arne Riise kan bli i Liverpool ut karrieren.

John Arne Riise,
Foto: PHIL NOBLE / REUTERS

For sunnmøringen er ifølge VG i ferd med å gå inn i forhandlinger om ny kontrakt med Merseyside-klubben.

Ut karrieren

- Jeg har sagt til agenten min at jeg vil forlenge kontrakten min, og det håper jeg klubben vil. De vet at jeg vil bli her. Jeg vil spille for Liverpool ut karrieren, sier Riise til avisen.

I går ble siste serierunde i England unnagjort, og Liverpool og Riise avsluttet med 2-2 hjemme mot nedrykksklare Charlton. Med det berget de helrøde tredjeplassen.

Vil beholde profilene

- Det er ikke noe stress, jeg har to år igjen av avtalen min. Men sist jeg forlenget gjorde jeg det 18 måneder før kontrakten gikk ut. Og jeg vil sikre fremtiden min, fortsetter Riise om kontraktsforhandlingene.

Lagkameratene Steven Gerrard, Jamie Carragher, Steve Finnan og Daniel Agger er også spillere som skal ha innledet forhandlinger om nye kontrakter med Rafael Benitez og Anfield.

47 kamper

- Jeg tror det er viktig for klubben å få signaturen til de lokale gutta først. Men klubben vet at jeg vil bli her, understreker Riise.

Riise har spilt 47 kamper totalt, og scoret fire mål, denne sesongen. Han avslutter 2006/2007 med finale i Champions League mot Milan, i Athen 23. mai.

Fotball

Oppsummert

11.00: Uttak av nødlandslaget, som spiller borte mot Østerrike onsdag kveld.

På pressekonferansen: Leif Gunnar Smerud, Pål Bjerketvedt, Lise Klaveness og Gro Tvedt.

 • Liverpool mistet seieren på overtid

  Det ble noen høydramatiske sluttminutter da Liverpool møtte Brighton borte i engelsk Premier League. Liverpool ledet kampen etter scoring fra formspilleren Diogo Jota.

  Mohamed Salah og Sadio Mané scoret også for Liverpool, men fikk målene annullert etter at VAR hadde sjekket situasjonene som ledet frem til målene.

  På overtid grep VAR inn igjen, og det ble dømt straffespark da Andrew Robertson sparket i foten til Brighton-spiss Danny Welbeck.

  Pascal Gross var sikker fra straffemerket og utlignet tre minutter på overtid.

  wfwafd
  Foto: Mike Hewitt / AFP
 • Strammare regime for toppfotballen

  Noregs Fotballforbund har justert smittevernprotokollane sine før årets siste klubbkampar. Det skjer etter fleire koronatilfelle i toppfotballen dei siste vekene. Blant anna får ein berre halde treningskampar dersom ein søker om dette i førevegen.

 • Flyttar ikkje cupfinale likevel

  Cupfinalen for kvinnene går som planlagt på Ullevaal stadion – sjølv om det torsdag blei kommunisert at han ville bli flytta. LSK og Vålerenga møtest til kamp om årets cupmeisterskap på kvinnesida 13. desember.

 • Beklager etter Berntsen-sparking

  Vikings styreleder Thor Steinar Sandvik legger seg flat og beklager håndteringen av sparkingen av trener Bjarne Berntsen etter sterke reaksjoner fra fansen.

  Tribunene på Vikings arena ble torsdag kveld prydet med flere klare og kritiske meldinger rettet mot klubbledelsen, skriver VG. Berntsen fikk også skriftlig støtte.

  Styreleder Roar Åkerlund i Vikinghordene bekrefter at det var supporterklubben som hang opp bannerne. Der ble det blant annet tatt til orde for at styreleder Thor Steinar Sandvik må gå av.

  – Vi følte det var vår plikt og vår rett å si ifra om at noen har tatt en dårlig avgjørelse, for å si det saklig, sier Åkerlund.

  Vikinghordene
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Liverpool-kamp i Danmark likevel

  Britiske myndigheter har lettet på reiserestriksjonene, og dermed kan Liverpool møte Midtjylland i Danmark og ikke på nøytral grunn.

  Borussia Dortmund har bekreftet at de kunne arrangere mesterligakampen mellom lagene fordi britiske restriksjoner ville gitt Liverpool-spillerne 14 dager i karantene ved hjemkomst til England.

  Fredag opplyste imidlertid Midtjylland at britiske myndigheter har gitt eliteutøvere et unntak fra regelen, skriver Sky Sports.

  Liverpool – Midtjylland finner dermed sted i Herning 9. desember.

  Jürgen Klopp
  Foto: Jon Super / AP