Vil forlenge med Liverpool

John Arne Riise kan bli i Liverpool ut karrieren.

John Arne Riise,
Foto: PHIL NOBLE / REUTERS

For sunnmøringen er ifølge VG i ferd med å gå inn i forhandlinger om ny kontrakt med Merseyside-klubben.

Ut karrieren

- Jeg har sagt til agenten min at jeg vil forlenge kontrakten min, og det håper jeg klubben vil. De vet at jeg vil bli her. Jeg vil spille for Liverpool ut karrieren, sier Riise til avisen.

I går ble siste serierunde i England unnagjort, og Liverpool og Riise avsluttet med 2-2 hjemme mot nedrykksklare Charlton. Med det berget de helrøde tredjeplassen.

Vil beholde profilene

- Det er ikke noe stress, jeg har to år igjen av avtalen min. Men sist jeg forlenget gjorde jeg det 18 måneder før kontrakten gikk ut. Og jeg vil sikre fremtiden min, fortsetter Riise om kontraktsforhandlingene.

Lagkameratene Steven Gerrard, Jamie Carragher, Steve Finnan og Daniel Agger er også spillere som skal ha innledet forhandlinger om nye kontrakter med Rafael Benitez og Anfield.

47 kamper

- Jeg tror det er viktig for klubben å få signaturen til de lokale gutta først. Men klubben vet at jeg vil bli her, understreker Riise.

Riise har spilt 47 kamper totalt, og scoret fire mål, denne sesongen. Han avslutter 2006/2007 med finale i Champions League mot Milan, i Athen 23. mai.

Fotballnyheter

Videoklipp

En meget spesiell scoring signert Zlatan Ibrahimovic så ut til å gi Manchester United 1-0-seier mot Everton i Premier League, men et sent straffespark ga 1–1 og uavgjort.
Bournemouth vant 4-3 over Liverpool. Se høydepunktene fra kampen her.
Sergio Agüero og Fernandinho fikk røde kort i kampen mot Chelsea.
LSK Kvinner vant 2-0 over Røa i cupfinalen. Komm.: Christian Nilssen og Tom Nordlie.