Vil forlenge med Liverpool

John Arne Riise kan bli i Liverpool ut karrieren.

John Arne Riise,
Foto: PHIL NOBLE / REUTERS

For sunnmøringen er ifølge VG i ferd med å gå inn i forhandlinger om ny kontrakt med Merseyside-klubben.

Ut karrieren

- Jeg har sagt til agenten min at jeg vil forlenge kontrakten min, og det håper jeg klubben vil. De vet at jeg vil bli her. Jeg vil spille for Liverpool ut karrieren, sier Riise til avisen.

I går ble siste serierunde i England unnagjort, og Liverpool og Riise avsluttet med 2-2 hjemme mot nedrykksklare Charlton. Med det berget de helrøde tredjeplassen.

Vil beholde profilene

- Det er ikke noe stress, jeg har to år igjen av avtalen min. Men sist jeg forlenget gjorde jeg det 18 måneder før kontrakten gikk ut. Og jeg vil sikre fremtiden min, fortsetter Riise om kontraktsforhandlingene.

Lagkameratene Steven Gerrard, Jamie Carragher, Steve Finnan og Daniel Agger er også spillere som skal ha innledet forhandlinger om nye kontrakter med Rafael Benitez og Anfield.

47 kamper

- Jeg tror det er viktig for klubben å få signaturen til de lokale gutta først. Men klubben vet at jeg vil bli her, understreker Riise.

Riise har spilt 47 kamper totalt, og scoret fire mål, denne sesongen. Han avslutter 2006/2007 med finale i Champions League mot Milan, i Athen 23. mai.

Fotball

Oppsummert

 • Fra 22.45 Landslagssjef Lars Lagerbäck og en utvalgt spiller møter pressen etter kampen.
 • Wolves med komfortabel siger

  Wolverhampton vann 2-0 mot Crystal Palace i kveldens oppgjer i Premier League. I sin første kamp frå start sette Rayan Ait-Nouri inn 1-0 etter 18 minuttar. Knappe ti minuttar seinare fekk Daniel Podence si første skåring for sesongen. Like før slutt fekk Crystal Palace-spelar Luka Milivojevic raudt kort etter ein stygg takling på João Moutinho.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Andrew Boyers / AP
 • Ronaldo er koronafri

  Cristiano Ronaldo er ute av sjølvisolasjon etter å ha blitt testa negativt for korona, det opplyser Juventus. Den italienske storklubben skriv på sine nettsider at Ronaldo etter 19 dager er ute av karantene. Han fekk påvist koronasmitte under ein landslagssamling tidlegare i månaden.

  UEFA Nations League - League A - Group 3 - Sweden v Portugal
  Foto: Tt News Agency / Reuters
 • Kastrati får 4 kampars karantene

  Norges Fotballforbund har i dag kome fram til at Flamur Kastrati får 4 kampars karantene etter at han kalla Dag-Eilev Fagermo «jævla soper» i kampen mellom Vålerenga og Kristiansund på sundag. Det kjem fram i ei pressemelding forbundet har lagt ut. Kristiansund hadde allereie bestemt at han ikkje skulle delta på kamp eller trening så lenge saka var til behandling. Kastrati gjekk i etterkant ut og sa at han ikkje visste kva ordet betydde.

  Eliteserien fotball 2020, Kristiansund - Molde (2-2)
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
 • Ingebrigtsen testet negativt

  Brann-trener Kåre Ingebrigtsen testet negativt på koronaviruset og kan dermed lede laget mot Sandefjord søndag.

  Det opplyser Brann på sitt nettsted.

  Ingebrigtsen hadde tidligere i uken milde symptomer på forkjølelse og valgte dermed å teste seg for korona onsdag morgen. Fredag ettermiddag ble han klarert for aktivitet sammen med spillerne igjen.

  Kåre Ingebrigtsen
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Fire cupfinaler på Ullevaal i 2021

  Styret i Norges Fotballforbund har bestemt at fotball-NM i 2021 gjennomføres som i tidligere år, og at hele fire finaler skal spilles på Ullevaal stadion.

  I år ble NM for menn, samt for begge kjønn i junior- og 16-årsklassen, avlyst på grunn av koronapandemien. Derfor ble det satt ned et utvalg som skulle vurdere gjennomføringen av NM i 2021.

  Det planlegges for et «vanlig NM», med noen foreslåtte endringer. Det legges blant annet opp til at finalene for G19 og J19 skal spilles på Ullevaal stadion. Dermed ligger det an til at begge senior- og juniorfinalene spilles på nasjonalarenaen.

  NM fotball, menn (finale): Haugesund - Viking (0-1)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB