Normal

José Mourinho: – Vi spilte mot 50 000

Cristiano Ronaldo takker høyere makter etter tapet i Istanbul der han og Real Madrid til tider fikk så øra flagra av Galatasaray og hjemmefansen.

 Ronaldo

Cristianao Ronaldo pekte mot himmelen etter kampen. Hans to scoringer reddet Real Madrid fra å måtte spille ekstraomganger i Istanbul. På tribunen bak han er det ikke mange spanjoler. Den var teppelagt med oransje og røde Galatasaray-fans.

Foto: MURAD SEZER / Reuters

Galatasaray

Slik så det ut på tribunen blant Galatsaray-fansen i Istanbul tirsdag.

Foto: BULENT KILIC / Afp
Mourinho

José Mourinho foran Galatasaray-fansen under kvartfinalen tirsdag.

Foto: MURAD SEZER / Reuters

Galatasaray - Real Madrid 3-2 (3-5 sammenlat)

Det spanske storlaget ble møtt av en vegg med tyrkiske rop da de entret beryktede Türk Telekom Arena i Istanbul tirsdag kveld.

– I dag spilte vi mot 50 000 tilskuere pluss de elleve på banen, sa Real Madrid-manager José Mourinho i et intervju vist på Viasat etter kampen.

Galatasaray-fansen er kjent for å være blant verdens mest energiske.

Modric: – Vi ble nervøse

De elleve fra hjemmelaget på banen brukte imidlertid lengre tid på å våkne enn de på tribunen. Etter sju minutter sendte Ronaldo Real i ledelsen og for de som ikke sto og hoppet på tribunen virket oppgaven umulig for Galatasaray.

Men med 50 000 syngende fans i ryggen scoret hjemmelaget tre mål i andre omgang.

– Kanskje kom vi ut etter pause med litt for mye selvtillit. Når de scorer det første målet blir vi litt nervøse og så kommer plutselig det andre og det tredje, sier Real Madrid-spiller Luka Modric.

– Vi bør straffe oss selv, for vi hadde et enkelt utgangspunkt, men gjorde det vanskelig, sier Mourinho.

Hælflikk av Drogba

Det startet med Emmanuel Eboué, en viktig spiller for Galatasaray før han måtte ut med skade ti minutter før slutt. Kort tid etter pause utlignet ivorianeren med et knallhardt skudd i krysset.

Da fikk både de elleve på banen og de på tribunen vann på mølla.

Drøyt ti minutter senere sendte Wesley Sneijder hjemmelaget i ledelsen før Didier Drogba fyrte opp heksegryta på Türk Telekom med et herlig hælspark som økte ledelsen til 3-1 20 minutter før slutt.

Real Madrid var ikke til å kjenne igjen etter første omgang.

– Vi kan oppsummere kampen i to deler. I 1. omgang spilte vi bra og kontrollerte. I 2. omgang mister vi overtaket, sier Modric.

For hver ball hjemmelaget lempet inn i Reals 16-meter øynet tyrkerne håp om to mål til - hvilket ville sendt Galatasaray videre.

Scoring på overtid

Men tiden rant ut og José Mourinho erstattet Gonzalo Higuain med Karim Benzema i håp om å holde ballen mer i laget. Albiol kom inn for Özil, samtidig som Galatasaray mistet Eboué med skade.

Da gikk det som det måtte, tross hard kjemping av hjemmelaget: Real Madrid gikk videre.

To minutter på overtid scoret Ronaldo nok en gang etter målgivende av Benzema.

– Ingenting overrasker meg i fotball. Alt kan skje, det er derfor så mange elsker denne sporten, sier Mourinho om det som kunne blitt en sjokk-exit i mesterligaens kvartfinale.

Fotballnyheter