NRK Meny
Normal

Parr fraktet ut på båre – unngikk hodeskade

Crystal Palace-forsvarer Jonathan Parr måtte fraktes bevisstløs bort fra banen iført oksygenmaske under lørdagens FA-cupkamp borte mot Wigan. Heldigvis slapp nordmannen med skrekken.

18792126

Her blir Jonathan Parr fraktet av banen under oppgjøret mot Wigan.

Foto: Clint Hughes / Pa Photos

Dwight Gayle, Jonathan Parr

Parr har fått godt med spilletid i Crystal Palace de siste månedene. Her er han avbildet med Dwight Gayle fra et oppgjør tidligere i januar.

Foto: Nick Potts / Ap

– Jeg er veldig lettet, sier Jonathan Parr gjennom sin far Roger Parr til VG.

Crystal Palace-backen fikk øyeblikkelig legehjelp etter en kollisjon med Wigans midtbanespiller Callum McManaman etter 36 minutters spill.

Hele åtte personer bidro til å legge Parr på båre og bære ham ut. Han ble deretter sendt videre til et lokalt sykehus. Ifølge VG fant legene ingenting galt etter CT-skanningen.

– Veldig dramatisk

Men det kunne fort gått mye verre.

– Det var veldig dramatisk. Jeg så godt hva som skjedde. En albue traff Jonathan bakfra i hodet. Jeg har drevet med kampsport og vet at du kan drepe med slikt. Men det skjer heldigvis sjeldent i fotball, sier Roger Parr.

Skaden førte til at kampen ble stoppet i åtte minutter i første omgang. Han var fortsatt bevisstløs da spillerne kom inn i garderoben til pause, skriver Daily Mail.

– Han er på sykehuset for undersøkelser. Jeg vet ikke om det er kjeven eller nakken det har gått verst utover, sa Palace-manager Tony Pullis etter kampen.

Står trolig over treninger

Tittelforsvarer Wigan slo for øvrig Crystal Palace 2–1 i cupkampen. Parr har fått godt med spilletid i Crystal Palace de siste månedene etter en langt skadeavbrekk.

Nå tror pappa Parr at sønnen må stå over trening i 2–3 dager.

– Så jeg håper han ikke spiller allerede tirsdag, men tar det litt med ro. Men klubben er profesjonell og tar godt vare på Jonathan. De stilte med tre mann på sykehuset før legen og fysioterapeuten fulgte han på toget hjem til London, sier han til avisen.

Fotballnyheter