NRK Meny
Normal

Ønsker Drillo etter VM

Landslagsprofiler ønsker Drillo som landslagssjef også etter VM i 2010.

Brede Hangeland
Foto: NRK

Landslagssjef Egil Olsen

Landslagssjef Egil Olsen

Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

I dag er til og med skeptikerne overbevist om at Egil Olsen er riktig mann for jobben som norsk landslagssjef i fotball. Tirsdag ble det også klart at han fortsetter til etter et eventuelt VM i Sør-Afrika neste sommer.

Les: "Drillo" fortsetter

Nå mener flere av de største profilene på landslaget at Drillo også bør fortsette etter det.

- Jeg hadde ingen erfaring med Drillo, og hadde et inntrykk basert på det andre hadde fortalt. Så det har vært fint å få oppleve han på nært hold og se at han er en utrolig god trener og fin fyr som jeg synes er rett mann for oss nå, Brede Hangeland til NRK.

- En har jo inntrykk at det bare er langpasninger og litt kjedelig, men han er tvert i mot en mann som har glimt i øyet og er utrolig sterk faglig, og det er det vi trenger på landslaget, sier landslagskapteinen videre.

- Rett mann

John Arne Riise

John Arne Riise

Foto: NRK

Roma-proff John Arne Riise er en av veteranene på landslaget med sine 76 kamper, og han har både spilt under Nils Johan Semb og Åge Hareide som trenere. Nå håper han Drillo fortsetter på landslaget i lang tid.

- Vi håper det. Vi føler at han er rett mann for oss og for å bringe dette laget videre med tanke på hans fotballfilosofi. O det er klart at resultatene snakker for seg selv. Han blir på linje med mange andre målt etter resultat, og får han det framover er det ingen tvil om at vi vil ha han med videre, sier John Arne Riise.

- Blir fristet

John Carew

John Carew

Foto: NRK

John Carew kjenner Egil Olsen fra sin tid i Vålerenga. Han håper og tror at Drillo kan bli fristet til å fortsette med landslaget.

- Kjenner jeg Egil rett så kan han bli fristet til å være med videre hvis vi gjør det bra nå og kvalifiserer oss, det er det ikke noen tvil om, sier John Carew.

Nett-TV: Drillo er rett mann

Video nsps_upload_2009_3_31_18_21_45_2163.jpg

Er "Drillo" rett mann for Norge? Diskuter!

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.