NRK Meny
Normal

Odd på tredjeplass etter målfest i Bodø

Tre mål på ti minutter ga Odd seieren mot Bodø/Glimt og sendte dem samtidig opp på tredjeplass i eliteserien.

Ole Jørgen Halvorsen

Ole Jørgen Halvorsen satte inn Odds tredje mål da de vant 3-0 mot Bodø/Glimt.

Foto: Torbergsen, Mats / NTB scanpix

Odd knuste Bodø/Glimt 3-0 på Aspmyra lørdag kveld. Det sendte telemarkingene opp på tredjeplass i eliteserien.

– Vi møtte et Bodø/Glimt som hadde veldig respekt for oss og som la seg lavt. Vi fikk inn Frode Johnsen i pausen og begynte å produsere sjanser. Vi skapte så mye at til slutt var vi nødt til å få uttelling, sa Odd-trener Dag-Eiliv Fagermo til C More etter kampen.

Ulrik Saltnes fikk sin debut fra start for Bodø/Glimt, men bar naturlig nok skuffet etter kampen.

– Det var gøy å starte, men det blir med en bismak når vi faller så sammen som vi gjør. Vi blir for defensive i tankegangen når vi ikke setter de sjansene vi får, så far vi en i sekken, og da faller vi litt sammen, sa Saltnes til NRK.

To mål på tre minutter

Etter en jevn første omgang der begge lag hadde store sjanser til å ta ledelsen, leverte Odd ti magiske minutter i andre omgang.

Først sendte Jone Samuelsen dem i ledelsen etter 69 minutter. Håvard Storbæk traff stolpen på nærmest åpent mål, men toppscorer Samuelsen satt returen i mål.

Tre minutter senere stormet Odd i angrep etter en feilpasning fra Thomas Braaten. Ballen endte hos Rashani, som helt alene kunne sette ballen i mål fra elleve meter.

– Det var på tide

Etter 78 minutter ordnet Ole Jørgen Halvorsen inn 3-0. Rashani slo inn fra venstre, og Halvorsen lurte mellom stopperne og kunne sette inn 3-0 fra kloss hold.

Han scoret sitt første mål for Odd etter mer enn 20 eliteseriekamper for klubben siden overgangen fra Fredrikstad i fjor.

– Det var på tide. Jeg har fått høre det av Dag-Eilev (Fagermo), sa Halvorsen til C More etter kampen.

Fotballnyheter