Målscorer Torres fikk direkte rødt

Chelseas Fernando Torres rakk både å score og pådra seg rødt kort i løpet av den første omgangen mot Swansea.

SOCCER-ENGLAND/ Chelsea's Torres is shown a red card by referee Mike Dean during the English Premier League soccer match against Swansea City at Stamford bridge in London

Målscorer Fernando Torres fikk direkte rødt kort etter at han gikk inn i en takling med to strake ben.

Foto: PHILIP BROWN / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..
FBL-ENG-PR-CHELSEA-SWANSEA FBL-ENG-PR-CHELSEA-SWANSEA

Fernando Torres sørget for 1-0 ledelse til Chelsea. Ti minutter senere fikk han direkte rødt kort.

Foto: BEN STANSALL / Afp
Ramires

Ramires, her med lagkamerat Jose Bosingwa, scoret to mål for Chelsea og bidro med det sterkt til tre poeng for London-klubben.

Foto: Tom Hevezi / Ap
FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-WOLVES FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-WOLVES

Charlie Adams skudd ble omsatt til mål etter at Roger Johnson headet ballen i eget mål i forsøket på å klarere.

Foto: ANDREW YATES / Afp
FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-WOLVES FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-WOLVES

Så glad ble Luis Zuarez da han satte inn 2-0-målet for Liverpool.

Foto: ANDREW YATES / Afp
Britain Soccer Premier League

Newcastles Demba Ba scoret tre mål i møtet med Blackburn. Scoringene feiret han på denne måten.

Foto: SCOTT HEPPELL / Ap

I løpet av 10 minutter gikk det fra jubel til frustrasjon for Chelsea-spiss Fernando Torres.

 • 29 min: Torres demper ballen med brystet, vender i feltet og setter ballen i mål til 1-0.
 • 39 min: Swanseas Mark Gower har ballen ved midstreken, og Torres går inn i taklingen med knottene først og to nesten strake ben. Han belønnes med direkte rødt kort av dommer Mike Dean.

Mellom disse to hendelsene hadde Ramires sørget for at Swansea ikke fikk noen lett oppgave med å snu kampen tross en mann mer, da han økte Chelseas ledelse til 2-0.

Ramires økte hjemmelagets ledelse til 3-0 kvarteret før slutt, mens Swansea fikk sitt trøstemål fire minutter før fulltid. Etter et frisparkinnlegg kunne Ashley Williams heade ballen i mål ved bakre stolpe.

Helt på tampen sørget innbytter Didier Drogba for 4-1-seier til Chelsea. Laget ligger for øyeblikket på tredje plass med 13 poeng.

Liverpool tilbake på vinnersporet

Liverpool har tapt sine to siste seriekamper, og jaktet tre poeng da de tok i mot Wolverhampton lørdag.

Med hjelp fra gjestenes Roger Johnson sørget Charlie Adam for at Liverpool tok ledelsen etter bare 11 minutter. Adam sente ballen knallhardt inn i feltet. Johnson prøvde å klarer med hodet, men sendte istendefor ballen i eget nett.

Seks minutter før pause sørget Luis Suárez for å doble vertenes ledelse. Nede ved fem meter lurte han av to motspillere og avsluttet fra skrå vinkel. Ballen sendte han bak en sjanseløs Wayne Hennessey og i nettmaskene.

Laster innhold, vennligst vent..

Tre minutter etter pause sørget Steven Fletcher for ny spenning i kampen, da han løftet ballen i mål fra 11 meter.

Det ble en åpen og underholdende andre omgang, der gjestene jaget et utligningsmål. Tross store sjanser begge veier ble det ikke flere mål og Liverpool tok alle tre poengene. De står nå med 10 poeng på seks spilte kamper, og ligger på femteplass på tabellen.

Steven Gerrard har vært ute med skade hele sesongen for Liverpool, og fikk stående applaus da han kom inn for Luis Suarez ni minutter før full tid.

Ba fikset Newcastle-seier

Blackburn tok sin første seier for sesongen mot Arsenal i forrige runde, men Newcastle lot seg ikke pille på nesen av gjestene.

I en duell med en litt passiv Scott Dann kom Demba Ba til skudd fra 11 meter og sørget for 1-0. Tre minutter senere score Ba sitt andre for dagen, og brukte denne gangen hodet til å lure ballen i mål bak Paul Robinson.

Laster innhold, vennligst vent..

David Hoilett sørget for at gjestene fikk en god følelse med seg til pause, da han med en god avslutning fra feltet reduserte til 2-1.

Ba var imidlertid ikke ferdig med målene for dagen. 55 minutter ut i kampen omsatte han et innlegg til mål - nok en gang ved heading.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotball

Oppsummert

 • Her får du alt av fotballnyheter.
 • Bøe Risa ferdig i Sandviken

  Det var mange som ble overrasket da Vilde Bøe Risa vendte hjem til Bergen og signerte for Sandviken før denne sesongen.

  Hun brukte lang tid på å finne seg ny klubb etter at kontrakten hennes med Göteborg gikk ut i desember 2020. Bøe Risa var blant annet koblet til Manchester United, men i slutten av april signerte hun altså en kontrakt med Sandviken ut året.

  Nå bekrefter Toppserielaget at Bøe Risa er ferdig i klubben etter bare tre spilte kamper. Begge parter har blitt enige om å terminere kontrakten, heter det i en pressemelding.

  Det står også at landslagsprofilen vil offentliggjøre ny klubb i begynnelsen av juli.

  Football, Norway, Practice. Vilde Bøe Risa.
  Foto: SUVAD MRKONJIC / BILDBYRÅN
 • Tettey-comeback var ikke nok

  Selv en tilbakevendt Alexander Tettey og 600 tilskuere på Lerkendal var ikke nok til å skaffe Rosenborg tre poeng etter nedturen mot Strømsgodset forrige helg. Nå er det seks poeng opp til rival Molde på serielederplass.

  Selv om Rosenborgs Dino Islamovich fant veien til nettmaskene etter bare 12. minutter, stoppet dommeren den gleden. Målet ble annullert på grunn av offside.

  62. minutter skulle det ta før ballen satt i nettmaskene igjen. Det var det Joachim Thommassen som fikset - sitt første mål på over to år.

  Dermed endte gjensynet med Lerkendal poengløst for den mangeårige utenlandsproffen. Tettey avsluttet proffkarrieren i Norwich i vår.

  Rosenborg - Sarpsborg08
  Foto: Ole Martin Wold / NTB
 • Kamara matchvinner i MLS

  Ola Kamara fortsetter å score for DC United i MLS. Natt til søndag scoret han kampens eneste mål i 1-0-seieren mot et svekket Inter Miami.

  Miami-laget, som eies av David Beckham og trenes av Phil Neville, måtte klare seg uten blant andre Rodolfo Pizarro og Gonzalo Higuaín.

  20 minutter før slutt skulle Kamara få scoringen sin. 31-åringen trillet et straffespark kaldt og rolig i mål. Han så på keeper hele veien og ventet ham ut.

  Kamaras DC United ligger på 6.-plass i avdeling øst. Kamara har scoret fire mål på seks kamper, men kun startet i to av dem. (NTB)

  MLS DC United Inter Miami Soccer
  Foto: Jim Rassol / AP
 • Sindre Tjelmeland ny Start-trener

  Sindre Tjelmeland (31) fra Etne er bekreftet som ny Start-trener. Han kommer fra Ull/Kisa etter kun fem kamper.

  Start opplyser ikke hvor lang kontrakt Tjelmeland har signert med klubben, men Fædrelandsvennen melder at kontrakten er ut 2024.

  Sindre Tjelmeland
  Foto: Fredrik Hagen / NTB