NRK Meny
Normal

Hevder Mourinho forlater Real Madrid

Ifølge den spanske avisen Marca er José Mourinho ferdig som Real Madrid-trener etter inneværende sesong. Og portugiseren skal allerede være i forhandlinger med en ny klubb.

Mourinho

José Mourinho har hatt en trøblete seonginnledning med Real Madrid, og skal man tro spanske medier vil han og den spanske storklubben skille lag ved sesongslutt.

Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / Afp

Mourinho og Real-president Florentino

Real Madrids mektige president Florentino Perez (t.v) og José Mourinho har hatt et tett samarbeid. Her fra mars i år.

Foto: JAVIER SORIANO / Afp

Forholdet mellom Real Madrid-president Florentino Perez og den portugisiske treneren skal ha kjølnet den siste tiden, og de to skal ha blitt enige om å avslutte samarbeidet ved sesongslutt, ifølge Marca.com.

Den spanske storavisen skal ha satt av hele tre sider i dagens papirutgave om den portugisiske trenerens avgang, som skal være endelig.

Mourinho, som så sent som i våres forlenget kontrakten sin i Madrid-klubben til å vare ut 2016, er i følge avisen ventet å gå av som Real Madrid-trener før 30. juni neste sommer.

Tok imot fansens vrede

Real Madrid har hatt en trøblete sesongstart, og allerede etter 14 serierunder ser kampen om seriegullet ut til å være tapt for «Los Galacticos».

Hovedstadsklubben ligger på tredjeplass på tabellen, hele 11 poeng bak erkerival Barcelona.

Sjekk hele La Liga-tabellen her!

De svake resultatene har fått supporterne til å tordne, og før lørdagens kamp mot Atlético Madrid tok Mourinho ansvar.

40 minutter før avspark gikk portugiseren ut på gressmatta på mektige Santiago Bernabeu - helt alene - og lot supporterne lire av seg det de måtte ønske av skjellsord eller tilrop.

Stuntet virket å fungere, for Cristiano Ronaldo og co. vant kampen 2-0.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Real Madrid

Her står José Mourinho før lørdagens kamp mot Atletico og lar de ivrigste supporterne si hva de mener om ham.

Foto: CESAR MANSO / Afp

– Mourinho forhandler med ny klubb

Nyheten om Mourinhos Real-exit kommer samme dag som at den franske avisen Le Parisien melder at Mourinho skal ha hatt hemmelige forhandlingsmøter med Paris Saint-Germains eiergruppe.

Jose Mourinho og Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti (t.v) kan være ferdig i PSG. Mourinho er favoritt til å overta.

Foto: CARL DE SOUZA / AFP

Det nyrike franske lagets trener, Carlo Ancelotti, har sett seg lei flere av lagets spillere, og det spekuleres i at italieneren kan være på vei bort allerede i januar.

– Vi er ikke et lag, men individuelle spillere som spiller for seg selv. Jeg er ikke skuffet over enkeltspillere, jeg er skuffet over hele laget, sa Ancelotti ifølge Aftonbladet etter lørdagens 2-1-tap for Nice.

José Mourinho er favoritt til å ta over jobben. Da vil han isåfall bli gjenforent med Zlatan Ibrahimovic. De to hadde et meget fruktbart samarbeid i Inter.

Mourinhos lange kontrakt med Real gjør at PSG trolig må ut med store summer for å løse den kontroversielle portugiseren fra kontrakten.

NRK.no kommer tilbake med mer!

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.