Hevder Fàbregas sto bak Pedro-kapring

Chelsea skal ha snappet Pedro Rodríguez (28) foran nesen på Manchester United. José Mourinho og Cesc Fàbregas overtalte spanjolen.

Pedro

PÅ VEI TIL LONDON: Pedro Rodriguez (t.h.) skal være klar for en gjenforening med Cesc Fabregas.

Foto: ALBERT GEA / Reuters

Mourinho

TAKTIKER: Chelsea-manager José Mourinho.

Foto: Rui Vieira / Ap

Det skriver blant annet Telegraph, som påpeker at de tidligere lagkameratene og deres kjærester er gode venner fra tiden i Barcelona. Fàbregas spilte for katalanerne fra 2011-2014, og begge har spilt for det spanske landslaget siden 2010.

Ble overtalt

Pedro har vært linket til Manchester United i hele sommer, og da «alle» trodde spanjolen skulle bli klar for rødtrøyene, kom Chelsea på banen. Onsdag melder en rekke spanske og britiske medier at Pedro går til londonerne med en prislapp på 280 millioner kroner.

Det skjer kun to dager etter at United-direktør Ed Woodward dro til Barcelona for å lande en avtale, ifølge Guardian. I mellomtiden har det vært hevdet at United-manager Louis van Gaal var lunken til overgangen, men påstanden er kun en dekkhistorie, ifølge Telegraph.

Avisen skriver nemlig at både Fàbregas og Mourinho snakket med Pedro personlig for å få ham til å velge blåtrøyene – og vrake United-planene. Den tidligere Barclona-stjernen Hristo Stoichkov, som lenge har vært kritisk til van Gaal, har også rådet Pedro til å droppe United.

Samtidig skrev Guardian denne uken at van Gaals behandling av keeperne Victor Valdes og David de Gea gjorde Pedro skeptisk til managerens lederstil.

United-sinne

Pedros tilsynelatende krappe U-sving har satt sinnene i kok hos mange United-fans, skriver lokalavisen Manchester Evening News. Ed Woodward, som tidligere i sommer ble hyllet for signeringene av blant andre Memphis Depay og Bastian Schweinsteiger, blir nå latterliggjort siden han lot Pedro-overgangen drøye.

Gleden er tilsvarende stor hos Chelsea-supporterne, som har sett London-laget trøble i sesongens to første kamper.

Fotballnyheter