NRK Meny
Normal

Her ser fotballtreneren rødt og slår ned egen supporter

Tidligere landslagsspiller, argentinske Nelson Vivas (44), trekker seg som fotballtrener for laget sitt etter dette voldsomme raseriutbruddet. Se video!

Nelson Vivas, treneren for det argentinske laget Quilmers slutter i jobben etter at han angrep en av lagets fans. Treneren ble provosert av drittslenging fra tribunen. Under krangelen mellom Vivas og fansen, ropte treneren "Vent på meg der nede, "Du er ikke tøff nok" og "Kom igjen og vent på meg der nede".

VIDEO: Her klikker det for treneren til det argentinske laget Quilmes (Redigering: Margareth Johansen).

Nelson Vivas

Nelson Vivas har også spilt på det argentinske landslaget.

Foto: DANIEL LUNA / AP

Det var sist fredag at det kokte over for den argentinske treneren som inntil nylig trente førstedivisjonslaget Quilmes.

– Jeg er ikke en voldelig person, men jeg skjønner at dette ikke er det bildet en trener bør gi, sier han etter fredagens raseribrudd.

Løp opp på tribunen

På videoopptaket (se over) ser man at 44-åringen lar seg tydelig irritere over gjentagende fornærmelser fra en av lagets egne tilhengere som stadig ropte ut kommentarer til treneren.

En gestikulerende trener blir stadig mer hissig, og mot slutten av kampen (mot Atletico Rafaela) løper plutselig 44-åringen opp på tribunen der han går til angrep på supporteren.

Vivas langer ut flere slag mot den skrekkslagne tilskueren før han blir stoppet av politiet.

Angrer på angrepet

Etter episoden sier klubbpresident Anibal Fernandez at treneren angrer på det han gjorde, men at han ikke hadde noe annet valg enn å godta avskjedssøknaden hans.

Vivas begynte og avsluttet som spiller i Quilmes, men har har også spilt for Boca Juniors, Lugano, Arsenal, Celta Vigo, Inter Milan og River Plate. Han har også spilt på det argentinske landslaget.

Han overtok som hovedtrener for klubben i år. Mye kan tyde på at det tar en stund før det dukker opp flere jobbtilbud.

Fotballnyheter