Hopp til innhold

Har fått tilbud fra TIL

Rune Hauge har overtatt forhandlingene for Tore Reginiussen.

Tore Reginiussen
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Tore Reginiussen (22) har ennå ikke bestemt seg for om han skal forlenge kontrakten med Tromsø IL.

Godt tilbud

A-landslagsstopperen har vært i dialog med klubben om en ny avtale helt siden TIL avslo et tilbud fra Premier League-klubben Fulham rett før overgangsvinduet stengte 31. januar.

- Jeg har nå fått et tilbud, som jeg vil si er bra. Men har ikke bestemt meg ennå om jeg skal signere eller ikke, sier Tore Reginiussen til NRK.

FIFA-agent Rune Hauge har nå overtatt dialogen med Tromsø IL etter at advokat Torgeir Knutsen lenge var den som representerte TIL-stopperen i samtalene.

- Ja, Rune har tatt over, bekrefter Reginiussen.

Rune Hauge vil imidlertid ikke kommentere hvor langt prosessen er kommet med TIL.

- Men vi har ikke kommet så langt at vi har hatt et møte med TIL, er alt Hauge vil si om saken til NRK.

Ønsker rask avklaring

Sportsdirektør i TIL, Morten Kræmer, bekrefter at Tore Reginiussen har fått et konkret tilbud fra klubben – uten at det er satt noen svarfrist.

- Vi snakker fram og tilbake. Og det mest gunstige for alle parter er at ting avklares raskt. Men om det tar en uke eller to uker får vi bare avvente å se, sier Kræmer.

Tore Reginiussens kontrakt med TIL går ut etter sesongen. I praksis kan han signere for en ny klubb 1. juli og gå gratis etter sesongen. Han står over torsdagens kamp mot Fredrikstad på grunn av ankelskaden han pådro seg i forrige uke.

- Men jeg håper å rekke kampen mot Glimt på Alfheim 16. mai. Den matchen vil jeg ikke gå glipp av, sier altagutten til NRK.

Fotball