NRK Meny
Normal

Har fått tilbud fra TIL

Rune Hauge har overtatt forhandlingene for Tore Reginiussen.

Tore Reginiussen
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Tore Reginiussen (22) har ennå ikke bestemt seg for om han skal forlenge kontrakten med Tromsø IL.

Godt tilbud

A-landslagsstopperen har vært i dialog med klubben om en ny avtale helt siden TIL avslo et tilbud fra Premier League-klubben Fulham rett før overgangsvinduet stengte 31. januar.

- Jeg har nå fått et tilbud, som jeg vil si er bra. Men har ikke bestemt meg ennå om jeg skal signere eller ikke, sier Tore Reginiussen til NRK.

FIFA-agent Rune Hauge har nå overtatt dialogen med Tromsø IL etter at advokat Torgeir Knutsen lenge var den som representerte TIL-stopperen i samtalene.

- Ja, Rune har tatt over, bekrefter Reginiussen.

Rune Hauge vil imidlertid ikke kommentere hvor langt prosessen er kommet med TIL.

- Men vi har ikke kommet så langt at vi har hatt et møte med TIL, er alt Hauge vil si om saken til NRK.

Ønsker rask avklaring

Sportsdirektør i TIL, Morten Kræmer, bekrefter at Tore Reginiussen har fått et konkret tilbud fra klubben – uten at det er satt noen svarfrist.

- Vi snakker fram og tilbake. Og det mest gunstige for alle parter er at ting avklares raskt. Men om det tar en uke eller to uker får vi bare avvente å se, sier Kræmer.

Tore Reginiussens kontrakt med TIL går ut etter sesongen. I praksis kan han signere for en ny klubb 1. juli og gå gratis etter sesongen. Han står over torsdagens kamp mot Fredrikstad på grunn av ankelskaden han pådro seg i forrige uke.

- Men jeg håper å rekke kampen mot Glimt på Alfheim 16. mai. Den matchen vil jeg ikke gå glipp av, sier altagutten til NRK.

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.