Hamoud-perle reddet Godset

Seiersfesten på hjemmebane fortsetter for Strømsgodset. Mounir Hamouds kremmerhus sørget for det.

Hamoud reddet Godset

HAMOUD SIKRET SEIER: Mounir Hamoud scoret kampens eneste mål da Strømsgodset vant igjen.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

1-0-seieren gjør at Strømsgodset nå har tatt 22 av 24 mulige poeng på hjemmebane i år (7-1-0). Trepoengeren gjør også at drammenserne holder følge med serieleder Molde. Seks poeng skiller lagene.

– Vi spiller ikke en kjempekamp i dag. Det ble litt feriefotball, og det var litt ferie på tribunen også. Det var ikke akkurat kjempetrykk her i dag, sier Strømsgodset-keeper Adam Larsen Kwarasey etter kampen.

Hamoud-perle

Mounir Hamoud scoret kampens eneste mål et kvarter før full tid. Backen fikk ballen fra Martin Ødegaard, avanserte inn i feltet, før han hamret ballen opp i keepers høyre hjørne.

En ordentlig perle og Hamouds tredje mål for sesongen.

– Det var deilig å se den gå inn. Vi jobbet bra i dag, men fikk ikke spillet til å flyte. Uansett - det viktigste er å få en seier etter ferien, sier matchvinneren etter kampen.

Sjansefattig åpning

Førsteomgang skred av gårde uten de største sjansene. Strømsgodset var det beste laget, men viste seg ikke fra sin beste side. Sandnes-Ulf forsvarte seg godt.

Peter Kovacs kunne økt ledelsen like før slutt, men den høyreiste angriperen misbrukte en stor sjanse.

Sandnes Ulf har fortsatt til gode å vinne på bortebane i år. Eliteseriens 15. beste lag i øyeblikket har kun tatt ett poeng på sju bortekamper.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter