NRK Meny
Normal

Molde har fortsatt ikke fått Solskjær-svar

MOLDE (NRK.no): Molde-manager Ole Gunnar Solskjærs (40) fremtid er fortsatt i det blå. Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen sier klubben fortsatt har et håp om at Solskjær blir værende i klubben.

Ole Gunnar Solskjær

HAR IKKE BESTEMT SEG: Ole Gunnar Solskjær er en ettertraktet mann om dagen. Kristiansunderen har ifølge Molde-ledelsen fortsatt ikke bestemt seg for hva han ønsker å gjøre.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

Solskjær blir hyppig nevnt som en av kandidatene til å overta sjefsjobben i flere Premier League-klubber, med West Bromwich og Cardiff som de to mest fremtredende klubbene de siste ukene.

Fredag ble Malky Mackay sparket som manager i Cardiff, og de britiske sportsavisene var raske med å knytte Solskjærs navn til den ledige stillingen.

Tarje Nordstrand Jacobsen

HÅPER SOLSKJÆR BLIR: Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Og bookmakerne tror Solskjær snart flytter på seg; Moldes manager gir bare to ganger pengene tilbake hos selskapet Bet Victor for å bli ny Cardiff-manager.

Ifølge Oddschecker, som har oversikt over alle bettingselskapene, er Molde-treneren favoritt til Cardiff-jobben hos 11 bettingselskaper av 11 mulige.

Ingen svar før nyttår

Molde hadde i utgangspunktet gitt Solskjær frist til før jul å bestemme seg for hva han ønsker å gjøre med den store interessen fra England.

Solskjær er på utgående kontrakt, og har i lang tid ytret et ønske om å en dag bli manager i Premier League.

Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen sier til NRK at det trolig ikke kommer noen avklaring om Solskjærs fremtid før vi skriver 2014.

– Jeg snakker daglig med Ole Gunnar, og det er ikke umulig at det ender med en løsning som er i klubbens favør, sier Nordstrand Jacobsen, og legger til at situasjonen er den samme som før jul.

– Ole Gunnar har ikke gitt oss noe endelig svar, bekrefter Molde-direktøren overfor NRK.no.

Jacobsen sier at Molde ikke har planer om å kommunisere noe offentlig om den uløste situasjonen rundt sin manager på denne siden av nyåret.

Fotballnyheter

Videoklipp

Ingrid Hjelmseth ble tråkket på armen og ble liggende lenge på banen.
Caroline Graham Hansen. Så bommer Graham Hansen. Keeperhøyde og forholdsvis enkelt for keeper. Dette er tungt.
Ada Hegerberg var ikke fornøyd etter kampen mot Belgia