NRK Meny
Normal

Følg kampene i eliteserien

De resterende kampene i eliteserien kan du følge her fra kl 18.00.

Molde -jubel for scoringen til Mama Biram Diouf
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Den 10. runden i eliteserien fullføres på Kristi himmelfartsdag. Du kan følge alle kampene på nrksport.no.

Resultater og tabell fra eliteserien

Molde - Tromsø

Avspark: 16.00: Molde har imponert så langt og presser Rosenborg på toppen av tabellen. Blåtrøyene ligger tre poeng bak Rosenborg med en kamp mindre spilt. Men romsdalingene har to kamper på rad uten seier og bør finne tilbake til seiers-resepten for å klore seg fast i toppen. For to runder siden fikk Molde skikkelig bank av Vålerenga med tap 0-3 på hjemmebane. I forrige runde mistet Kjell Jonevrets menn seieren på overtid mot Rosenborg på Lerkendal. Tromsø åpnet sesongen lovende, men har etterhvert fått det tøffere. Ingen seiere på de fem siste kampene er fasit for "Gutan", som er nummer tolv med ti poeng.

Følg Molde - Tromsø fra kl 16.00

Molde mistet seieren på overtid

Tromsø spilte uavgjort mot Glimt

Bodø/Glimt - Aalesund

Avspark 18.00: Bodø/Glimt har skuffet etter fjorårets imponerende fjerdeplass. Nordlendingene har slitt med skader og inneffektivitet foran mål. Sist endte det med målløst mot Tromsø og Glimt er nummer tre fra bunnen med ni poeng. Aalesund har sparket godt fra seg så langt. Sunnmøringene ligger på syvendeplass med tolv poeng. Mot Lyn i forrige runde endte det med 2-0 på eget gress.

Følg Bodø/Glimt - Aalesund

Rekdals menn best

Fredrikstad - Brann

Avspark 18.00: To lag som har plassert seg i midten av tabellen møtes i østfold. Fredrikstad imponerte i fjor og tok sølv. Så langt har rødbuksene ikke levd opp til forventningene. En ujevn sesongåpning holder foreløpig til syvende plass elleve poeng. Sist tapte FFK 2-1 mot Vålerenga på Ullevaal. Brann åpnet sesongen katastrofalt, men har kommet noe bedre med etterhvert. Bergenserne ligger ett poeng bak Fredrikstad på en ellevteplass. Begge lag bør med andre ord ha poeng for å klatre på tabellen. Brann er ikke mer en to poeng foran Lyn som ligger på nest sisteplass.

Følg Fredrikstad - Brann fra kl 18.00

Fredrikstad tapte for Vålerenga

Kvisvik: Brann mangler en Kvisvik

Start - Odd Grenland

Avspark 18.00: Før poengdeling mot Brann forrige runde sto Start med tre strake seiere på rad. Sørlendingene har med andre ord gjort et imponerede comeback i eliteserien. Odd har heller ikke gjort seg bort i comebacket på øverste nivå. En femteplass, to poeng bak Start er ikke dårlig. Odd spilte uavgjort 1-1 mot Lillestrøm sist, og det er Skien-klubbens femte uavgjort for sesongen. Flest i eliteserien sammen med Rosenborg og Lyn.

Følg Start - Odd Grenland fra kl 18.00

Strømsgodset - Lillestrøm

Avspark 18.00: To lag som sårt trenger poeng møtes i Drammen. Strømsgodset spilte uavgjort sist mot Viking og tok sine første bortepoeng. Men to seiere på hjemmebane holder allikevel drammenserne hodet over vann. Ni poeng holder Godset akkurat over streken. Lillestrøm har slitt veldig så langt. Henning Bergs gutter har enda til gode å vinne. Sist delte Lillestrøm poengene med Odd på bortebane.

Følg Strømsgodset - Lillestrøm fra kl 18.00

Viking - Stabæk

Avspark 18.00: To klubber med medaljeambisjoner møtes på Viking stadion, men ingen av klubbene har innfridd så langt. Viking er ujevne så langt, men det er orden i systemet. Tre seiere, tre uavgjorte og tre tap er Vikings fasit så langt. Som så mange klubber tidligere har Stabæk ikke klart å innfri forventningene etter et seriegull. Den vanskelige andre sesongen har vist seg å være nettopp det. Men kanskje klarer Stabæk å snu det. Sist ble det en sterk 4-1 seier mot Sandefjord på fornebu. Bæringene er nummer ti med like mange poeng.

Følg Viking - Stabæk fra kl 18.00

Lyn - Vålerenga

Avspark 20.00: Det er duket for lokaloppgjør i Oslo på Ullevaal. Vålerenga har ikke vunnet mot Lyn på 28 år og Lyn-spøkelset lever for fullt på Valle. Vålerenga har ikke hatt noen knallstart på sesongen, men med to seiere på rad, sist 2-1 hjemme for FFK, ser ting plutselig lysere ut for Vålerenga. Lyn sliter tung i bunnen. Ungguttene fra Oslo-vest ligger nest sist med åtte poeng. Sist tapte Lyn 2-0 for Aalesund.

Følg Lyn - Vålerenga fra kl 20.00

Fotballnyheter