Schalke knuste Inter

Tomålsscorer Edu har vært farlig hele kampen og terrorisert et sovende Inter-forsvar.

Edu feirer scoring
Foto: Antonio Calanni / Ap

Sluttresultat: Inter - Schalke 04 2-5

Trykk F5 for oppdatering

Slutt

- 90 min Kampen ebber ut i en historisk Schalke-seier.

- 87 min Bytte på Schalke: Raul ut, Ali Karimi.

- 86 min Sneijder prøver å overliste Neuer, men det blir for enkelt. Lufta har gått ut av Sneijder for lenge siden.

- 84 min Gult kort til Raul. Sen takling.

- 83 min Bytte på Schalke: Jurado ut, Julian Draxler inn.

- 80 min Eto'o forsøker et skudd fra 16 meter, men blir blokkert.

- 77 min Publikum, det vil si de som holder med Inter, forlater Stadio Guiseppe Meazza. De som blir igjen piper på sine egne spillere.

- 77 min Thiago Motta ut, Nagatomo inn.

- 76 min Bytte på Schalke: Baumjohann ut, Schmitz inn.

- 75 min MÅL TIL SCHALKE 04! Dette er utklassing. Dette er fantastisk. Dette er pinlig. Edu mottar ballen på sekstenmeteren og vender og skyter nærmest i samme bevegelse, knallhardt i nærmeste hjørne utagbart bak Cesar.

- 73 min Vakkert angrep av Schalke. Spiller seg fint ut og Raul sender avgårde Farfán med en krempasning. Sistnevnte legger inn til Edu som tar ned ballen og skyter, men skuddet går langt utenfor.

- 70 min Det kan virke som Inter har gitt opp. Det meste de gjør er halvhjertet og krampeaktig. Eto'o sutrer og kjefter istedenfor å krumme nakken og er toneangivende for laget sitt.

- 67 min Gult kort til Papadopoulos. Kommer altfor sent inn i en takling.

- 65 min Kjempesjanse til Schalke 04. Edu er sterk og holder på ballen, men innlegget hans heades ut i returrommet. Der venter Jurado som banker til på volley; i stolpen. Cesar var sjanseløs og kan bare puste lettet ut.

- 63 min Bytte på Inter: Kharja ut, Cordoba inn. Inn med en forsvarer, ut med mannen som ble byttet inn i første omgang.

- 61 min Rødt kort til Christian Chivu. Chivus andre gule kort er veldig strengt. Alt går på tverka for Inter nå.

- 60 min Gult kort til Hans Sarpei. Hindrer en overgang.

- 57 min MÅL TIL SCHALKE 04! Rask kontring av Schalke. Raul fører ann og legger inn foran mål. Inters midtstopper Ranocchia kommer skliende inn og setter ballen i eget mål. Uheldig, men Edu lurte like bak så mål ville det blitt uansett.

- 56 min Schalke 04 har spilt klokt og underholdene hele veien. Helt fortjent ledelse.

- 53 min MÅL TIL SCHALKE 04! Champions League-kongen, Raul, er giftig og klinisk foran mål. Mottar en stikkball fra Edu, vender opp og setter ballen i mål i det nærmeste hjørnet. De regjerende mesterne rystes av tyskerne.

- 52 min Gult kort til Christian Chivu. Legger Farfán i bakken og må stå over neste kamp.

- 48 min Målsjanse til Inter. Eto'o mottar ballen inne i feltet og vender bort en mann før han fyrer løs med venstrebenet. Neuer viser hvorfor mange europeiske storklubber søker hans signatur. Tyskeren med flest CL-kamper for Schalke redder mesterlig. Lynhurtig reaksjonsredning.

- 46 min Andre omgang. Milito går rett i angrep og skyter like utenfor.

- Pause -

- 48 min Gult kort til Farfán. Holder Zanetti. Må stå over neste kamp.

- 45 min Det skal spilles minimum tre tilleggsminutter i denne omgangen. Akkurat bølger spillet fram og tilbake.

- 44 min Schalke 04 har bitt seg fast på Inters banehalvdel og jager scoring nummer tre.

- 40 min MÅL TIL SCHALKE 04! Tyskerne svarer nok engang. Edu fører ballen i stor fart og fyrer løs fra 16 meter. Ballen treffer et Inter-bein og Cesar må gi retur. Edu stuper fram og pirker ballen i mål. For en kamp dette er.

- 34 min MÅL TIL INTER! Vakker fotball av vertene. Sneijder tar frem silkefoten og finner Cambiasso i feltet. Argentineren header ned til landsmannen Milito som får en enkel oppgave med å sette ballen i mål fra kloss hold. Militos første scoring i Champions League denne sesongen.

- 30 min Kampen er inne i en litt stille periode for øyeblikket. Lagene tar og føler på hverandre, men Inter har tatt over det meste av banespillet uten å skape farligheter.

- 25 min Det har vært en jevn, velspilt og spennende kamp så langt. Sneijder og Milito er en konstant trussel for Schalke og viser til tider mestertakter. Tyskerne med Jurado i spissen har vært giftige på flere overganger.

- 24 min Bytte på Inter: Dejan Stankovic ut, Houssine Kharja inn. Målscoreren må gi seg med skade. Kharja er 28 år og er på lån fra Genoa.

- 21 min Eto'o tupper ballen i mål fra fem-seks meter, men blir helt korrekt avblåst for offside.

- 19 min Schalke vil ha mer. Jurado fyrer løs fra 25 meter og Cesar varter opp med nok en kjemperedning. Denne gang plukker Inter opp returen.

- 17 min MÅL TIL SCHALKE 04! Helt fortjent utligning. Corner som slås inn i feltet, der står Papadopoulos og header knallhardt mot mål og Cesar redder mesterlig, men på returen står den 19 år gamle midtstopperen Matip og banker ballen i mål.

- 15 min Schalke angriper med stor fart og mye folk, men mangler foreløpig presisjonen.

- 10 min Det er gjestene fra Tyskland som presser. Innlegg fra venstre lander på hodet til Edu, men headingen blir for svak.

- 5 min Schalke 04 ser ikke ut som de lar seg knekke av sjokkåpningen. Raul har allerede vært farlig frempå ved et par anledninger og den mannen trenger jo nesten ikke målsjanser for å score.

- 1 min MÅL TIL INTER. Stankovic scorer fra midtbanen, på volley! Neuer er langt ute og klarerer foran Milito som er alene gjennom. Veteranen og skuddspesialisten, Dejan Stankovic, nøler ikke et sekund og setter ballen i det tomme buret med et vakkert volleyskudd.

- Hos Schalke 04 er det ingen som soner karantene, men tre spillere må stå over neste kamp skulle de pådra seg gult kort i løpet av denne kampen. De tre er: Farfán, Jurado og Huntelaar. Schalke 04 er forøvrig i sin første kvartfinale siden 07/08-sesongen og har fem seire og to uavgjort på de syv siste kampene i Europa.

- Det er ikke meldt om noen skader i Inters lag, men ringreven Lucio soner karantene. I tillegg er Chivu og Motta i faresonen til å stå over neste kamp. Samuel Eto'o er lagets toppscorer i CL med åtte scoringer. Han står også oppført med fem målgivende pasninger i denne turneringen.

- Schalke 04 er det tredje tyske laget Inter møter i årets Champions League. Werder Bremen ble slått 4-0 hjemme i gruppespillet mens det endte 3-0 til tyskerne i Bremen. I åttendelsfinalen ble Bayern München slått med 3-3 sammenlagt hvor Inter gikk videre på bortemålsregelen.

- Kampen spilles på ærverdige Stadio Giuseppe Meazza i Milano og kveldens hoveddommer er Martin Atkinson fra England.

- Velkommen til Nrks livedekning av kvartfinaleoppgjøret mellom Internazionale og Schalke 04. Inter har hjemmebane og favorittstempel.

Lagoppstilling Schalke 04 (4-4-2): Neuer, Uchida, Matip, Höwedes, Sarpei, Jurado, Papadopoulos, Farfán, Baumjohann, Edu, Raúl

Lagoppstilling Inter (4-3-1-2): Cesar, Maicon, Chivu, Ranocchia, Zanetti, Motta, Stankovic, Cambiasso, Sneijder, Milito, Eto'o

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp