Fabregas-bud avslått

Arsenal har avslått Barcelonas bud på Cesc Fabregas. - Han er ikke til salgs, skriver klubben på sin hjemmeside.

FBL-EUR-C1-ARSENAL-BARCELONA

Sjansene for at Cesc Fabregas blir i Arsenal økte med tirsdagens uttalelse fra Arsenal.

Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

SOCCER-WORLD/

Cesc Fabregas kan bli lagkamerat med Barcelonas Carles Puyol. Her er de i duell på landslagstrening under Spanias oppkjøring til VM.

Foto: SUSANA VERA / Reuters

Mange trodde nok en Fabregas-overgang var i ferd med å bli klar da det onsdag formiddag ble det kjent at Barcelona, som lenge har siklet etter Arsenal-kaptein Fabregas, hadde lagt inn et offisielt bud.

Les: Barcelona med bud på Fabregas

- Er under kontrakt

Men sånn blir det ikke - i hvert fall ikke denne gangen. Budet ble nemlig avslått, melder arsenal.com.

"Fabregas er under kontrakt med klubben til sommeren 2015. Han er et høyt verdsatt medlem av laget og av våre fremtidsplaner," skriver klubben på sin hjemmeside.

Ingen mottilbud

Klubben hevder at det ikke har kommet noen offisielle bud på Fabregas før tirsdagen. De har derimot hatt to uoffisielle utvekslinger om Fabregas. I begge skal Arsenal ha gjort det klart at kapteinen ikke er til salgs. På tirsdag kom det offisielle budet.

"Vi fortalte dem med en gang på en bestemt måte at vi ikke har noen planer om å selge kapteinen vår. Og for å klargjøre - vi vil ikke lage noe slags mottilbud eller gå inn i noen diskusjon. Barcelona har sagt offentlig at de vil respektere vår posisjon, og vi forventer at de holder sitt ord," uttaler klubben.

Fra ungdomsavdelingen

22 år gamle Fabregas har tidligere spilt i Barcelona, og den katalanske klubben har sagt at den unge spanjolen er et av deres hovedmål på overgangsmarkedet denne sommeren.

På Barcelonas hjemmeside har klubbdirektøren utalt at han vet hva Fabregas selv vil.

- Alle vet at Cesc har lyst til å signere for Barcelona, og at vi vil at han skal komme hit, sier klubbdirektør Joan Oliver.

Fabregas har tidligere sagt at Barcelona er den eneste klubben han ville gått til om han skulle forlate Arsenal.

Mer om Fabregas på Wikipedia

Fotballnyheter