Fabregas: - Jeg blir i Arsenal

Barcelona har siklet etter Cesc Fabregas i hele sommer og 23-åringen har ikke lagt skjul på at han har latt seg friste. Arsenal har imidlertid nektet og selge og i dag bekrefter hovedpersonen selv at han blir i London.

Video Cesc Fabregas

Cesc Fabregas er tilbake i Arsenal-drakt. Se video fra torsdagens trening.

Arsenal-fansen sang "We love Cesc Fabregas" så det runget da Fabregas i dag meldte seg til tjeneste i Arsenal etter sommerferien. Foran 10 000 fans trente han sammen med lagkameratene i London-klubben.

- Først og fremst vil jeg unnskylde til alle supporterne for at jeg ikke har avklart fremtiden min tidligere, men jeg har vært usikker helt frem til i dag, sier Fabregas til arsenal.com.

- Alltid drømt om Barcelona

- Jeg kan ikke nekte for at det ville vært attraktivt å spille for Barcelona. Det er klubben hvor jeg lærte å spille fotball, det er hjembyen min, og det er der vennene og familien min bor. Det er klubben jeg alltid har drømt om å spille for, fortsetter han.

Men hva Fabregas selv kunne tenke seg, spiller mindre rolle når Arsenal ikke vil selge. 23-åringen har fem år igjen av kontrakten og lover at han skal ha fullt fokus hos Arsenal.

- Jeg er profesjonell og har full forståelse for at Arsenal er i sin fulle rett når de ikke vil selge meg. Jeg skylder klubben, manageren og supporterne mye og vil respektere deres avgjørelse. Nå skal jeg konsentrere meg for fullt på en ny sesong i Arsenal, sier Fabregas.

Les: Ber Fabregas bli i Arsenal

Video Sa Fabregas i Barcelona drakt

Se Cesc Fabregas få tredd på seg en Barcelona-drakt under VM-feiringen.

Tviholdt på kapteinen

Barcelona har jaget Fabregas gjennom hele sommeren, og har virket villige til å legge nesten hele transferbudsjettet sitt på bordet. I juni la de også inn et offisielt bud på midtbaneeleganten.

Les: Fabregas-bud avslått

Men Wenger har tviholdt på juvelen sin, og nå virker det altså som han blir i klubben.

- Nytt bud

Men de som hadde trodd transfersagaen om Fabregas skulle ende med det, tok feil. For det første melder både The Guardian og Daily Mail at Fabregas fort kan ende i Barcelona neste år.

For det andre melder den katalanske nettavisa sport.es at Barcelona har økt budet sitt fra 35 til 42 millioner euro.

Fotball

Oppsummert

  • Cirka 20.05: Pressekonferanse med Ståle Solbakken og en utvalgt spiller etter kampen mot Tyrkia.