– Vi skal slåss om hvert eneste poeng

Ronny Deila øyner tabelltopp etter eliteseriekampen mot Lillestrøm mandag kveld, men venter et tøft oppgjør på Åråsen.

Deila

Etter kampen mot Lillestrøm kan Strømsgodset og trener Ronny Deila være på tabelltopp. – Vi vet hele tiden at det kommer muligheter her, men vi må konsentrere oss om oss selv og de prestasjonene vi gjør. Hvis vi gjør det, blir det tøft å holde oss igjen, sier Deila.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

Gamboa og Fredheim Holm

Rosenborg og Cristian Gamboa spilte 0-0 mot Vålerenga og Daniel Fredheim Holm i eliteseriekamp lørdag. Dermed er Strømsgodset fremdeles tre poeng bak serielederen.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

– Lillestrøm er et veldig godt lag, og det blir en veldig tøff kamp på Åråsen. Jeg gleder meg, men vi må opp til vårt beste nivå av de vi har gjort på bortebanen om vi skal ta tre poeng, sier Strømsgodset-trener Ronny Deila til klubbens hjemmesider.

Strømsgodset er bare tre poeng bak gullrival Rosenborg, som spilte uavgjort mot Vålerenga lørdag. Med seier i kveld, kan Strømsgodset bli serieleder på bedre målforskjell.

– Vi vet hele tiden at det kommer muligheter her, men må konsentrere oss om oss selv og de prestasjonene vi gjør. Hvis vi gjør det, blir det tøft å holde oss igjen, sier Deila.

Slåss for hvert poeng

Deila er klar på at Strømsgodset på opp mot sitt ypperste for å tukte Lillestrøm hjemme på Åråsen. Det må de klare uten Stefan Johansen, Norges bestemann i kampen mot Sverige, som må stå over kampen med tre gule kort.

– Vi må opp på det nivået vi holdt i fjor. Men jeg synes vi blir bedre og bedre for hver helg. Vi begynner å få bra rytme på det vi driver med, sier treneren.

Magnus Haglund

LSK-trener Magnus Haglund lover et revansjelystent Lillestrøm. – Det er muligheter for oss på Åråsen, sier han.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

– Vi skal slåss om hvert eneste poeng som er igjen. Det er fremdeles 33 poeng å slåss om. Vi må se om vi kan få med oss noen fra Åråsen, det ville vært et boost inn i sluttspurten, sier Deila.

Revansjelystne

Mens Deila håper på tre poeng og tabelltopp, varsler Lillestrøm-trener Magnus Haglund et revansjelystent Lillestrøm etter tapet på Marienlyst i vårsesongen.

– Vi er revansjelystne, men vi vet vi møter et sterkt lag som har hatt et veldig bra eget spill. Vi må være gode defensivt og offensivt for at vi skal klare denne kampen, sier han til klubbens hjemmesider.

– Det er muligheter for oss på Åråsen. Vi har vært sterke på hjemmebane store deler av sesongen, vi kjenner oss komfortable og synes det er herlig å spille foran våre egne hjemmesupportere, sier Haglund.

Fotballnyheter