NRK Meny
Normal

Chelsea tilbake på vinnersporet

Chelsea var tilbake på vinnersporet da de slo Marseille 2-0 i Mesterligaen tirsdag.

Nicolas Anelka, Chelsea

Nicolas Anelka viste seg fra sin beste side mot Marseille

Foto: Kirsty Wigglesworth / Ap

Kampfakta: Chelsea - Marseille

Etter tap mot Manchester City i helgen var Chelsea-spillerne sikkert interessert i å rette opp det dårlige inntrykket fra den kampen når de møtte Marseille.

Det tok også bare sju minutter før de blå var i føringen. Kaptein John Terry var oppe på et hjørnespark og skjøt ballen i mål fra litt skrått hold.

- Vi spilte solid og slapp ikke inn mål, så det var en bra kamp fra vår side, sa en beskjeden John Terry etter kampen.

Arrogant

Tjue minutter seinere var det klart for nytt mål til London-laget. De fikk en litt heldig idømt straffespark etter at et innlegg traff armen til Stephane M'Bia. Franske Nicolas Anelka viste ingen nåde mot sine landsmenn og skjøt straffen i mål på den mest arrogante måten. Med en meters tilløp "chippet" han ballen til side for en utmanøvrert Steve Mandanda i Marseille-målet.

Utestengt

Anelka ble tidligere i høst utestengt fra det franske landslaget etter at han skjelte ut landslagstrener Raymond Domenech under sommerens fotball-VM i Sør-Afrika.

Nesten videre

Etter straffescoringen hadde London-laget full kontroll på Stamford Bridge og sikret seg sin andre seier i gruppe F. Spartak Moskva har også full pott i gruppen etter at det ble 3-0-seier over Zilina på Luzjniki-stadion.

Dermed virker det nesten klart etter bare to kamper hvem som går videre fra gruppen.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.