Normal

Chelsea feiret for tidlig

Chelsea så ut til å ta alle poengene mot Aston Villa etter en forrykende innspurt, men rotet det til for seg på overtid.

Chelsea og John Terry

John Terry og Chelsea feiret seieren litt for tidlig.

Foto: Sang Tan / Ap

Aston Villa ledet 2-1 da seks minutter gjensto, men to kjappe mål av Didier Drogba og John Terry virket å ha sikret hjemmelaget full pott.

Kampfakta: Chelsea - Aston Villa

På overtid dukket imidlertid Ciaran Clark opp og stusset inn 3-3. Chelsea-spillerne hadde feiret Terrys mål som om de hadde vunnet kampen, og var merkelig passive da Clark fikk stå helt alene med Petr Cech.

Med kun ett poeng for Chelsea, blir det enda lenger opp til lederlaget Manchester United, som vant 2-1 lørdag.

Les også:

Åpnet respektløst

Aston Villa kom til Stamford Bridge med fem tap på de seks siste kampene. Ikke akkurat noe å bygge selvtillit på. Men Birmingham-guttene gikk likevel respektløst til verks og var fullt på høyde med hjemmelaget selv om Chelsea tok ledelsen midt i første omgang.

Frank Lampard scoret 1-0 på straffe etter at Florent Malouda ble lagt i bakken. Villa fikk sin fortjente utligning ved Ashley Young like før pause, også det på straffe.

Annen omgang var langt mer dramatisk og startet med at Emile Heskey ga Aston Villa ledelsen. Det aller meste skjedde i løpet av kampens siste seks minutter. Chelsea utlignet og tok ledelsen, men sov da Aston Villa stjal med seg ett poeng på overtid.

Tabell Premier League

Seks poeng opp til United

Dermed var det bare Chelsea som ikke maktet å ta full pott av seriens seks øverste lag denne helgen. Manchester United slo West Bromwich, men også byrival City, Arsenal, Tottenham og Sunderland fikk full pott.

Det er nå seks poeng opp til United for Chelsea på femteplass. Ligalederen har også en kamp til gode. Aston Villa er fortsatt for fullt med i bunnkampen, West Ham og Wigan skiller laget fra nedrykksplass.

Fotballnyheter