Balotelli tok hevn med scoring i ligacupen

Han er blitt hånet og utskjelt for sin scoringstørke. Da smakte det kanskje ekstra godt med mål for Mario Balotelli.

Mario Balotelli

Mario Balotelli scorer 1-1-målet mot Swansea i ligacupen og slutter måltørken gjennom åtte kamper for Liverpool.

Foto: OLI SCARFF / Afp

Laster innhold, vennligst vent..
Britain Soccer League Cup

Liverpool-manager Brendan Rodgers satte innpå Mario Balotelli omlag ti minutt før slutt og lyktes med byttet i ligacupen mot Swansea.

Foto: Jon Super / Ap

Swansea ledet 1-0 på Anfield og det så ut som Merseyside-klubben skulle ryke ut av ligacupen. Da satte Brendan Rodgers innpå Mario Balotelli i håp om å redde kvelden for fansen.

Usikkert om Balotelli kunne spille

Og fem minutter før slutt kom målet fra den utskjelte. Han hadde bare vært på banen i seks minutter.

24-åringen kastet seg fram og fikk foten på ballen på innlegget fra Fabio Borini.

Det skapte selvsagt vill jubel blant fansen på Anfield.

Etter kampen røpte Rodgers-assistent Colin Pascoe at det lenge var tvilsomt om Balotelli skulle spille. Italieneren fikk nemlig en vridning i kneet under oppvarmingen og at han måtte undersøkes før han fikk klarsignal til å spile.

– Mario jobber hardt på trening. Han fikk en velfortjent belønning med scoringen. Det var flott for ham å få det målet, sa Pascoe til klubbens nettsted.

Strengt rødt kort

Tirsdagens scoring var Balotellis andre mål i Liverpool-trøya. Det første kom i Mesteligakampen mot Ludogorets i september. Dermed var måltørken på åtte kampet over for mannen som har fått kritikk både for sine målscoreregenskaper og oppførsel på banen.

Det så ut til å gå mot ekstraomganger på Anfield, men så pådro Federico Fernández seg et strengt rødt kort etter en takling

Og fem minutter på overtid ble det enda mer rød lykke på Merseyside. Swansea-keeper Gerhard Tremmel havnet fullstendig på bærtur på frisparket fra Philippe Coutinho. Og dermed stanget midtstopper Dejan Lovren Liverpool videre i ligacupen.

Før det hadde Marvin Emnes sendte Swansea i ledelsen etter 66 minutter mot et Liverpool-lag som slet med å komme til de store sjansene.

Mario Balotelli

Mario Balotelli (t.v) feirer med Philippe Coutinho (midten) og Jordan Henderson etter utligningen til 1-1.

Foto: Jon Super / Ap

Chelsea slet mot Shrewsbury

Laster innhold, vennligst vent..

Serielederen i Premier League slet lenge i bortekampen mot Shrewsbury fra nivå fire, men et selvmål mot slutten ga Chelsea 2-1-seier.

José Mourinho valgte å spare spillere som John Terry, Cesc Fàbregas, Nemanja Matic og Eden Hazard. London-klubben hadde problemer med laget som er på 4.-plass i 2. divisjon. Det var målløst til pause, men Didier Drogba sørget for ledelse tre minutter etter at garderobepraten var over.

13 minutter før slutt tente Andrew Mangan et håp hos miniputtens hjemmefans da han utlignet til 1-1, noe som skapte vill begeistring blant både supportere og spillere.

Håpet ble slukket like fort som det ble tent. Jermaine Grandison var så uheldig å sette ballen i eget nett rett etter utligningen, og Shrewsbury kom aldri tilbake.

– Jeg ventet en vanskelig kamp, og jeg var innstilt på ekstraomganger. Dette var som en VM-finale for Shrewsbury, sa Chelsea -manager José Mourinho etter kampen.

Fotballnyheter