NRK Meny
Normal

BBC-kommentator: – Solskjær-utnevnelsen har rett og slett ikke fungert

BBC-kommentator Steve Claridge nærmest slaktet Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær under og etter 0-3-tapet for Crystal Palace hjemme i Wales lørdag.

Ole Gunnar Solskjær

Ole Gunnar Solskjær er betenkt etter 0-3 i bunnoppgjøret mot Crystal Palace. – Utnevnelsen av ham har ikke fungert i det hele tatt, sier BBC-kommentatoren

Foto: REBECCA NADEN / Reuters

Vincent Tan

Vicent Tan er eier av Cardiff og var til stede på kampen mot Crystal Palace

Foto: REBECCA NADEN / Reuters

– Utnevnelsen (av Solskjær som manager) har rett og slett ikke fungert, og i dag har vi sett hvorfor, sier kommentatoren og den tidligere toppspilleren Steve Claridge.

Han kommenterte kampen for BBC World Service og var ikke nådig mot hjemelaget. Allerede før kampstart uttalte han seg negativt om formasjon og laguttak, og gjentok det mot slutten av kampen.

– Her ute gjør Palace som de vil, Cardiff har aldri vært i nærheten av å ta kommandoen. De har aldri fungert som en enhet, de er sprdt over hele banen, og manageren har gjort alt galt, tordnet Claridge.

– Åtte poeng på 13 kamper forteller alt, sier Claridge.

Steve Claridge spilte for en rekke klubber i sin karriere, blant andre for Crystal Palace, Birmingham, Leicester og Portsmouth. Han har også selv prøvd seg som manager i Portsmouth og Millwall.

Nedrykket nærmer seg

Crystal Palace scorer

Crystal Palace var best i alt og slo Cardiff 3-0 lørdag

Foto: REBECCA NADEN / Reuters

Med bare fem kamper igjen ser det mørkt ut for Cardiff i Premier League. Jason Puncheon i første omgang, Joe Ledley og Puncheron igjen etter pause sendte Palace opp på 14.-plass.

Ettersom West Bromwich også vant, er Cardiff nå seks poeng fra sikker plass. Ille for Solskjærs lag var det også at Fulham vant og gikk forbi. Nå er bare Sunderland bak Cardiff, og de har hele tre kamper til gode.

– Jeg er meget skuffet på vegne av klubben og fansen, sa Soslkjær etterpå, og la til:

– Det har skjedd mirakler før, og jeg og spillerne skal gjøre alt for at det skal skje igjen, sa han.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.