Villas-Boas: – En Bale-overgang kan skje veldig, veldig snart

Tottenham-manager André Villas-Boas går langt i å antyde at Gareth Bale blir klar for Real Madrid i dette overgangsvinduet.

Gareth Bale

Tottenhams Gareth Bale har vært koblet til Real Madrid i hele sommer, og nå bekrefter manager André Villas-Boas at waliseren kan være på vei dit. – Man kan ikke regne med at verdens største fotballovergang skal skje enkelt, sier portugiseren.

Foto: David Davies / Ap

Tottenham og Villas-Boas

André Villas-Boas har i det lengste forsøkt å beholde Gareth Bale, men nå antyder han at vingen er på vei til Real Madrid.

Foto: CARL COURT / Afp

Det skriver flere britiske medier, blant andre The Guardian.

Tottenham-manageren sier også at overgangen kan gi en rekordsum, men Villas-Boas var vag når det kom til når overgangen eventuelt vil skje.

– Det kan skje veldig, veldig snart, sier han.

– Det er en drømmeovergang for ham. Overgangen kan muligens skje på en annen måte, men Tottenham vil sansynligvis godta det største budet i den internasjonale fotballhistorien, sier han.

Den dyreste overgangen i fotballen til nå, var da Cristiano Ronaldo gikk til Real Madrid for 80 millioner pund i 2009. Flere spanske medier har hevdet at Real Madrid vil betale 85 millioner pund for Bale.

Bekrefter samtaler

– For øyeblikekt snakker de to klubbene sammen. Det kan gå helt til den siste dagen, eller det kan skje iløpet av de to neste dagene, sier Villas-Boas.

Overgangen har lenge vært ventet, men Tottenham har sagt minimalt om tanken på å selge stjernevingen.

– Man kan ikke regne med at verdens største fotballovergang skal skje enkelt, sa portugiseren ifølge BBC.

Vurderer bot

Bale skal ha uttrykt irritasjon over Tottenhams behandling av den mulige overgangen, men manageren er heller ikke fornøyd med Bales oppførsel etter at han ikke møtte opp til Tottenham-trening tirsdag.

– Han er involvert i en stor overgang til Real Madrid, og hvis det ender med en slik overgang ønsker vi ham alt det beste. Men at han ikke møtte opp er ikke riktig oppførsel, sier han.

– Det er opp til klubben å vurdere om det skal bøtelegges, sier han.

Fotball

 • City tok over tabelltoppen

  Manchester City hadde få problemer med å ta seg av West Bromwich tirsdag kveld. To ganger Ilkay Gündogan og et mål hver av Raheem Sterling, Riyad Mahrez og João Cancelo sørget for at City vant 5–0.

  Dermed tok de lyseblå over tabelltoppen fra Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. De er nå et poeng foran byrivalen med like mange kamper spilt.

  I den andre senkampen tirsdag fortsatte oppturen for Arsenal. Stuart Armstrong sendte Southampton i ledelsen, men Nicolas Pépé, Bukayo Saka og Alexandre Lacazette gjorde at Arsenal tok tre nye poeng og klatret til åttendeplass på tabellen.

 • Full fyring mellom Zlatan og Lukaku

  Christian Eriksen ble matchvinner for Inter i cupderbyet mot Milan hvor Zlatan Ibrahimovic sto både for mål og rødt kort i 2-1-kampen.

  Mot slutten av omgangen ble den en ordentlig tungvektsduell da Ibrahimovic og Romelu Lukaku la panne mot panne etter en krangel som oppsto da Lukaku fikk røff behandling.

  Situasjonen endte med at begge spissene fikk gult kort, og da Ibrahimovic fikk sitt andre gule i andre omgang, måtte Milan spille resten av kampen med ti mann på stillingen 1–0.

  Lukaku utlignet for Inter, men Christian Eriksen sørget altså for at det var Milan som tok seg videre fra cupen.

  APTOPIX Italy Soccer Italian Cup
  Foto: Antonio Calanni / AP
 • King matchvinner

  Joshua King hadde en god dag på jobben for Bournemouth da de tok seg videre i FA-cupen med 2-1-seier mot Crawley.

  Først hadde han en målgivende pasning da Jack Wilshere sendte Bournemouth i ledelsen. Etter en snau time utlignet Tom Nichols, men så dukket King opp igjen.

  Nordmannen fikk ballen etter et nydelig angrep fra Bournemouth. Han la hurtig om til skudd og plasserte den ned i hjørnet.

  Dermed er King og co. klare for åttedelsfinale mot Burnley.

  King
  Foto: Mike Hewitt / AFP
 • West Ham klatret til fjerdeplass

  David Moyes har virkelig fått fart på sakene i West Ham denne sesongen. Tirsdag tok de sin fjerde seier på rad i Premier League da Crystal Palace ble slått 3–2.

  Thomas Soucek scoret to mål, mens Craig Dawson satte inn West Hams tredje for kvelden. Wilfried Zaha og Michy Batshuayi tegnet seg på scoringslisten for Crystal Palace.

  Dermed klatret West Ham til fjerdeplass før de andre lagene har spilt sin kamp denne runden.

  I en annen kamp som gikk samtidig vant Leeds 2–1 mot Newcastle. Dermed holder Marcelo Bielsas menn seg godt over nedrykksstreken, mens Newcastle har blandet seg inn i bunnen av tabellen.

  Premier League - Crystal Palace v West Ham United
  Foto: John Walton / Reuters
 • Tuchel ny Chelsea-manager

  Thomas Tuchel er bekreftet som ny manager for Chelsea, det melder klubben på sine hjemmesider. Den tyske fotballtreneren har signert en 18-måneders kontrakt med mulighet for forlengelse.

  – Jeg kan ikke vente med å møte det nye laget mitt og konkurrere i den mest spennende ligaen. Jeg er takknemlig for å være en del av Chelsea-familien, det føles fantastisk, sier Tuchel i pressemeldingen.

  Tuchel fikk sparken av Paris Saint-Germain for drøyt én måned siden etter å ha vært trener for hovedstadslaget i over to og et halvt år.

  oFVHNRFwAc0
  Foto: Charles Platiau / Reuters