- Zlatan vil tilbake på landslaget

Zlatan Ibrahimovic vender tilbake til det svenske landslaget, melder svenske Aftonbladet.

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic er klar for landslagsspill igjen, skriver Aftonbladet.

Foto: Scanpix/AP

Ifølge den svenske avisen vil fotballstjernen offentliggjøre nyheten i morgen.

Pressekonferansen vil finne sted på Malmös hjemmearena, Swedbank Stadion kl 13. Zlatan og hans familie er akkurat nå i deres villa i Ribersborg i Malmö.

Tok pause fra landslaget

Da Erik Hamrén tiltrådte som svensk landslagssjef i desember i fjor, annonserte svensken at Barcelona-spilleren ønsket å ta en "time out" fra landslaget. Han har også siden uttrykt tvil om han i det hele tatt vil returnere til landslaget.

- Jo, det er så enkelt som at jeg mangler den riktige motivasjonen, og uten å være motivert gjør man ingen nytte for seg, sa han til avisen Cafe i mai.

Les: Zlatan tviler på mer landslagsspill

Kjenner ikke til dette

Nå har imidlertid lysten på landslagsfotball vendt tilbake, om man skal tro svenske medier.

- Dette er ikke noe jeg personlig kjenner til, dere får komme tilbake i ettermiddag, så vet jeg kanskje mer, kommenterer informasjonssjef i det svenske Fotballforbundet, Jonas Nystedt.

Suksessrik karriere

Hamrén fortalte forrige uke at han hadde vært i kontakt med Ibrahimovic. Han sa da at pressen skulle få beskjed om han vender tilbake til landslaget eller ikke. Ifølge avisens kilder kommer den beskjeden i morgen.

Ibrahimović startet sin karriere i Malmö FF, og har siden spilt for klubber som Ajax, Juventus, Inter og Barcelona.

Les:

Ibrahimović ble kåret til Nordens beste fotballspiller i sesongen 2005/06. Han har også blitt kåret til "årets spiller" og "årets utøver" i Sverige. Han har per 15. september 2009 spilt 60 landskamper og scoret 22 mål for det svenske landslaget.

Fotballnyheter