- Håper Carlo har lyst til å bli

Chelsea-ledelsen er ivrige etter å signere trollmannen Carlo Ancelotti for en lengre periode etter årets suksess-sesong.

Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti har hatt en fantastisk debutsesong på Stamford Bridge. Her med det synlige beviset på at Chelsea er årets seriemestere.

Foto: ADRIAN DENNIS / Afp

– Det er en ren glede å jobbe med Ancelotti. Han er ikke en trener som har hatt for vane å flytte på seg. Jeg er sikker på at han vil være her også om noen år, sier Chelsea-topp Gourlay til den engelske nettavisen Sky Sports .

Italieneren overtok sjefsstolen i Chelsea i fjor sommer etter et langt opphold i AC Milan, og kan krone sin første sesong i England med ligagull - og et mulig FA-Cup-gull til helgen. (Chelsea møter Portsmouth på Wembley).

Ron Gourlay

Chelsea-mann Ron Gourlay håper den italienske magikeren Ancelotti vil bli værende på 'brua'.

Foto: IAN KINGTON / AFP

Dersom det skulle bli «the double» på London-laget, har Ancelotti virkelig markert seg i debutsesongen.

Søndag: Chelsea lekte seg til seriemesterskapet

Vil langtidssignere Ancelotti

Chelsea-ledelsen og Ron Gourlay håper «Kong Carlo» som fansen omtaler han som, er forberedt på flere gullsesonger på Stamford Bridge.

– Planen er at Carlo skal bli her i hvert fall fem, kanskje ti år til. Jeg tror stabilitet på trenersiden vil være bra for klubben, spesielt med tanke på å få frem unge spillere i fremtiden, sier Gourlay.

Ancelotti selv har ikke uttalt seg om en eventuelt lengre fremtid i sjefsstolen for Vest-Londons store stolthet.

Hvor viktig er Ancelotti for Chelsea-suksessen? Si din mening!

Fotballnyheter