Europaligaen 2018/19

 • Italiensk dommar i finalen

  Den italienske dommaren Gianluca Rocchi skal dømme europaligafinalen mellom Arsenal og Chelsea i Baku 29. mai.

  45-åringen dømde tre kampar i VM i Russland i fjor. Finalen blir den første tittelkampen i Europa som tek i bruk VAR-teknologien.

  Gianluca Rocchi
  Foto: Natacha Pisarenko / AP
 • Arsenal misfornøyd med fordeling

  Arsenal raser mot UEFA etter at finaleklubbene i europaligaen kun får 6000 billetter hver til sine supportere. Stadion har plass til 68.700 tilskuere, men mindre enn 20 prosent av billettene er øremerket finalelagenes supportere.

  Arsenal-supportere
  Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
 • Pedro sikret godt utgangspunkt

  Chelsea var i trøbbel borte mot Eintracht Frankfurt, men Pedro sørget for 1-1 i semifinalen i europaligaen torsdag. Bortemålet gjør at London-klubben ligger best an og har et lite grep om finaleplassen.

  Pedro
  Foto: Matt Dunham / AP
 • Chelsea slo Slavia Praha

  Chelsea slet med å bryte ned Slavia Praha-forsvaret, men fem minutter før slutt ga Marcos Alonso gjestene 1-0 i den første kvartfinalekampen i europaligaen. Han stanget kontant inn Willians innlegg.

  Returkampen spilles i London neste torsdag.

  Chelsea
  Foto: Paul Childs / Reuters
 • Arsenal tok første stikk mot Napoli

  Aaron Ramsey og et selvmål fra Napoli-stopper Kalidou Koulibaly sikret 2-0 for Arsenal i det første oppgjøret i kvartfinalen i europaligaen torsdag.

  Returkampen spilles i Napoli torsdag 18. april.

  Arsenal
  Foto: Ian Walton / Reuters
Sjå scoringane frå kampen mellom Molde FK og Hibernian på Aker Stadion i kveld.

Siste nytt

 • Kompany forlater City

  Manchester Citys lagkaptein Vincent Kompany forlater klubben etter elleve sesonger. Lørdagens FA-cuptriumf ble hans siste kamp i lyseblått, skriver han på Facebook. Kompany varsler at et nytt innlegg om kort tid vil fortelle hvor framtiden ligger.

  Kompany
  Foto: David Klein / Reuters
 • Til finale i Brasil

  Anders Mol og Christian Sørum er klare for finale i sandvolleyballturneringen i Brasil. I semifinalen slo de polske Piotr Kantor og Bartosz Losiak i tre sett. I søndagens finale blir det polsk eller nederlandsk motstand for de norske gutta.

  Mol og Sørum
  Foto: Peter Schneider / AP
 • Vipers-siger etter ekstraomgangar

  Vipers tok første stikk i sluttspelfinalen mot Storhamar. Men det måtte ekstraomgangar til i den dramatiske kampen som til slutt enda 42–40 til Vipers. Dermed har laget sikra seg eit godt utgangspunkt før returoppgjeret på Hamar tysdag.

  Sluttspillet Eliteserien Kvinner.
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal