Europaligaen 2018/19

 • Arsenal-stjerne spiller ikke finale

  Arsenal-profil Henrikh Mkhitaryan spiller ikke neste ukes europaligafinale mot Chelsea i Baku fordi han er bekymret for egen sikkerhet. Bakgrunnen er den politiske spenningen mellom Armenia og Aserbajdsjan. Armeneren bekrefter at han blir hjemme.

  Laster Twitter-innhold
 • Italiensk dommar i finalen

  Den italienske dommaren Gianluca Rocchi skal dømme europaligafinalen mellom Arsenal og Chelsea i Baku 29. mai.

  45-åringen dømde tre kampar i VM i Russland i fjor. Finalen blir den første tittelkampen i Europa som tek i bruk VAR-teknologien.

  Gianluca Rocchi
  Foto: Natacha Pisarenko / AP
 • Arsenal misfornøyd med fordeling

  Arsenal raser mot UEFA etter at finaleklubbene i europaligaen kun får 6000 billetter hver til sine supportere. Stadion har plass til 68.700 tilskuere, men mindre enn 20 prosent av billettene er øremerket finalelagenes supportere.

  Arsenal-supportere
  Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
 • Pedro sikret godt utgangspunkt

  Chelsea var i trøbbel borte mot Eintracht Frankfurt, men Pedro sørget for 1-1 i semifinalen i europaligaen torsdag. Bortemålet gjør at London-klubben ligger best an og har et lite grep om finaleplassen.

  Pedro
  Foto: Matt Dunham / AP
Sjå scoringane frå kampen mellom Molde FK og Hibernian på Aker Stadion i kveld.

Siste nytt

 • Russisk proffbokser døde etter kamp

  Maksim Dadasjev (28) døde av skadene han pådro seg under proffkampen mot Subriel Matias fredag. Bokseren kastet inn håndkleet etter elleve av tolv runder i boksestevnet i Maryland, USA. Russeren ble så kjørt til sykehus. Legene konstaterte at hjernen hans hadde hovnet opp og forsøke å operere ham, men livet sto ikke til å redde.

  Dadashev
  Foto: Steve Marcus / AFP
 • Sarpsborg-keeper solgt

  Sarpsborg 08s russiske keeper Aleksandr Vasjutin er solgt til Zenit St. Petersburg. Det bekrefter klubbene tirsdag kveld. 24 år gamle Vasjutin kom til Sarpsborg fra finske Lahti i fjor sommer.

  Eliteserien fotball, menn (15. Runde): Stabæk - Sarpsborg 08 (3-3)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Utestenges i fire år

  De to østerrikske langrennsløperne Max Hauke og Dominik Baldauf har fått fire års utestengelse etter dopingskandalen i ski-VM i Seefeld i februar. Det bekrefter det østerrikske antidopingbyrået ÖADR tirsdag. Hauke ble tatt på fersken av politiet med en nål i armen.

  Max Hauke

Sendeplan

Kl. Program Kanal