Europaligaen 2018/19

 • Arsenal-stjerne spiller ikke finale

  Arsenal-profil Henrikh Mkhitaryan spiller ikke neste ukes europaligafinale mot Chelsea i Baku fordi han er bekymret for egen sikkerhet. Bakgrunnen er den politiske spenningen mellom Armenia og Aserbajdsjan. Armeneren bekrefter at han blir hjemme.

  Laster Twitter-innhold
 • Italiensk dommar i finalen

  Den italienske dommaren Gianluca Rocchi skal dømme europaligafinalen mellom Arsenal og Chelsea i Baku 29. mai.

  45-åringen dømde tre kampar i VM i Russland i fjor. Finalen blir den første tittelkampen i Europa som tek i bruk VAR-teknologien.

  Gianluca Rocchi
  Foto: Natacha Pisarenko / AP
 • Arsenal misfornøyd med fordeling

  Arsenal raser mot UEFA etter at finaleklubbene i europaligaen kun får 6000 billetter hver til sine supportere. Stadion har plass til 68.700 tilskuere, men mindre enn 20 prosent av billettene er øremerket finalelagenes supportere.

  Arsenal-supportere
  Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
 • Pedro sikret godt utgangspunkt

  Chelsea var i trøbbel borte mot Eintracht Frankfurt, men Pedro sørget for 1-1 i semifinalen i europaligaen torsdag. Bortemålet gjør at London-klubben ligger best an og har et lite grep om finaleplassen.

  Pedro
  Foto: Matt Dunham / AP
Sjå scoringane frå kampen mellom Molde FK og Hibernian på Aker Stadion i kveld.

Siste nytt

 • Ruud til kvartfinale i Russland

  Casper Ruud er klar for kvartfinale i ATP-turneringen i tennis i St. Petersburg. Torsdag slo han Salvatore Caruso enkelt 2–0 i sett. Seieren gjør at Ruud er to kamper unna en finaleplass. Vinneren av turneringen får 1,9 millioner kroner i premie.

  Davis Cup
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
 • Haaland nominert til UEFA-pris

  Erling Braut Haaland (19) kan stikke av med prisen som rundens spiller i mesterligaen etter hattricket mot Genk, melder NTB. 19-åringen fra Jæren er nominert sammen med Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen, PSG-stjernen Angel di Maria og Dinamo Zagreb-spissen Mislav Orsic. Nordmannens eventyrkamp har fått mange til å hylle ham, og nå kan altså UEFA.coms lesere stemme Haaland fram som ukens spiller.

  Erling Braut Haaland feirer scoring i Mesterligaen
  Foto: Leonhard Foeger / Reuters
 • Norge klatrer på FIFA-rankingen

  Norges fotballherrer går opp tre hakk til 47.-plass på FIFA-rankingen etter EM-kvalifiseringskampene mot Malta og Sverige, det melder NTB. Herrelandslaget har holdt seg stabilt mellom 50.- og 46.-plass det siste drøye året. Helt på toppen av FIFA-rankingen ligger fortsatt Belgia. Verdensmester Frankrike går forbi Brasil og er nummer to.

  Lars Lagerbacks menn klatrer på FIFA-rankingen
  Foto: Jonathan Nackstrand / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal