Engelsk Championship 2019/2020

 • Cardiff må betale for Sala

  Cardiff må betale 60 millioner kroner for Emiliano Sala, som omkom i en flystyrt på vei fra Nantes til Cardiff 21. januar i år. Overgangssummen var i utgangspunktet på omtrent 170 millioner, men i etterkant har det vært en tvist om det økonomiske oppgjøret i overgangen. Nå har en FIFA-komité avgjort at Cardiff må betale 60 millioner til franske Nantes.

  Soccer FIFA Sala Claim
  Foto: Thibalt Camus / AP
 • Rooney truleg på veg til Derby

  Wayne Rooney (33) er truleg på veg heim til England. Han blir etter alt å dømme presentert som Derby-spelar i dag, melder Sky Sports. Han skal etter planen også bli ein del av trenarstaben.

  Rooney har fortid i Manchester United og Everton, men har det siste året spela for DC United i USA.

  DC United har allereie funne Rooneys erstattar: Norske Ola Kamara som kjem frå kinesiske Shenzhen.

  Wayne Rooney
  Foto: John Peters / Man Utd via Getty Images
 • Målrik åpning i Mesterskapsserien

  Luton og Middlesbrough tjuvstartet årets mesterskapsserie fredag. Seks mål, uavgjort og straffebom, kampen inneholdt det meste. Lagene fulgte hverandre tett hele veien, og til slutt endte det 3–3 i Luton.

  Middlesbrough
  Foto: Ed Sykes / Reuters

Siste nytt

 • Syrstad Engens Wolfsburg vant

  Ingrid Syrstad Engen spilte hele kampen for Wolfsburg da de i dag vant 6-0 mot nederlandske Twente i den første av to kamper i åttedelsfinalen i mesterligaen. Returoppgjøret i Nederland spilles 30. oktober.

  Landskamp fotball kvinner: Norge-England (2-1).
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 •  Pogba og de Gea mister Liverpool

  Manchester United må klare seg uten sine to største stjerner i søndagens storkamp hjemme mot Liverpool, ifølge Sky Sports. Dermed går vondt til verre for United-manager Ole Gunnar Solskjær.

  Solskjær og De Gea
  Foto: Adrian Dennis / AFP
 • Sánchez operert – ute i en periode

  Den innleide Inter-vingen Alexis Sánchez ble onsdag operert i ankelen og må bruke de neste månedene på rehabilitering. Den italienske toppklubben skriver onsdag ettermiddag at Sánchez ble operert i Barcelona, og at inngrepet var vellykket. Chileneren pådro seg ankelskaden i en landskamp mot Colombia (0-0) i helgen.

  Alexis Sanchez
  Foto: DANIELE MASCOLO

Sendeplan

Kl. Program Kanal