NRK Meny
Normal

Elyounoussi og Basel senket United: – Vi hadde ingen taktikk

Norske Mohamed Elyounoussi spilte hele kampen da Basel sikret 1-0-seieren over Manchester United onsdag kveld.

FBL-EUR-C1-BASEL-MAN UTD

MOHAMED SPILTE: Nordmannen spilte hele kampen for Basel da de sikret seieren.

Foto: FABRICE COFFRINI / AFP

Laster innhold, vennligst vent..

Basel står nå med ni poeng før siste kamp skal spilles. Det gjør også CSKA Moskva. Neste kamp blir dermed avgjørende for hvem av lagene som tar seg til utslagsrundene i mesterligaen.

– Vi vil ikke ta av ennå, men halve jobben er gjort. United bør vinne hjemme og da er vi videre. Det er en stor bragd. Vi skal jobbe hardt framover og ta Benfica borte, sier Elyounoussi til Viasport etter kampen.

Kampen var lenge målløs og United sto for de fleste sjansene. Men Basel sikret seieren da det var to minutter igjen av kampen. Et innlegg fra Raoul Petretta gikk gjennom feltet og endte hos Michael Lang. Han pirket 1–0 bak keeper Sergio Romero.

Fornøyd Elyounoussi

Mohamed Elyounoussi spilte hele kampen for Basel og var tydelig fornøyd etter kampen.

– Vi er selvfølgelig veldig stolte. Vi gjør en god kamp. De var sterke i lufta, men vi jobber steinhardt i 90 minutter og tar med oss tre poeng, sier han til Viasport.

Elyounoussi trives i Basel og nyter mye tillit. Han og laget fikk beskjed av trener Raphael Wicky om å ha det gøy på banen i dag

– Ut å ha det gøy. Vi hadde ingen taktikk. Vi får betalt for å jobbe hardt gjennom hele kampen.

Zlatan ble historisk

Zlatan skrev mesterliga-historie i kveld da han er den enste spilleren som har spilt mesterliga for sju klubber. United er den syvende i rekken. Han har tidligere spilt for Inter, Milan, Ajax, Barcelona, Juventus og PSG.

SOCCER-CHAMPIONS-BAS-MUN/

HISTORISK: Zlatan ble i kveld historisk da han entret banen. Han er den første som har spilt mesterliga for sju klubber.

Foto: ANDREW BOYERS / Reuters

Sist gang svensken var på banen i mesterligaen var for PSG for to sesonger siden. Onsdag fikk han debuten i mesterligaen da han entret gresset på St. Jakobs Park i det 73. minutt.

– Vi hadde mange sjanser og kontrollen lenge, men vi scorer ikke. De scoret og vi gjorde ikke det, sier United-trener José Mourinho til Viasport etter kampen.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Klare for EM-kvartfinale

  Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum er klare for EM-kvartfinale etter at de slo belgiske Dries Koekelkoren/Tom Van Walle med settsifrene 21-18, 19-21, 15–11 – 2–1 sammenlagt i åttedelsfinalen. Kvartfinalen spilles klokken 16.00.

  Switzerland Beach Volleyball
  Foto: Peter Schneider / AP
 • Tap for Manchester City

  Manchester City tapte 0-1 mot tyske Borussia Dortmund i sin første kamp i sesongoppkjøringen. Mario Götze scoret på straffe i første omgang. Forrige sesongs seriemestere stilte uten flere av sine største stjerner, men Riyad Mahrez spilte fra start.

  FOC-SPO-SOC-MANCHESTER-CITY-V-BORUSSIA-DORTMUND---INTERNATIONAL-
  Foto: ELSA / AFP
 • Wolff Eikrem frigitt

  Magnus Wolff Eikrem er frigitt fra Seattle Sounders, etter kun en halv sesong i klubben. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

  Det ble 17 kamper og to mål for midtbanespilleren i MLS, der kun seks av kampene var fra start.

  Magnus Wolff Eikrem
  Foto: Ted S. Warren / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Tour de France 14.etappe og friidrett Diamond League, London
Friidrett: Diamond League fra London
Tour de France 14.etappe og friidrett Diamond League, London
X Games Minneapolis
X Games Minneapolis -- Menn BMX Dirt Finale | Menn Motorcross Best Whip Finale | Menn Motocross Best Trick Finale | Menn Skateboard Big Air Finale