NRK Meny
Normal

Elyounoussi og Basel senket United: – Vi hadde ingen taktikk

Norske Mohamed Elyounoussi spilte hele kampen da Basel sikret 1-0-seieren over Manchester United onsdag kveld.

FBL-EUR-C1-BASEL-MAN UTD

MOHAMED SPILTE: Nordmannen spilte hele kampen for Basel da de sikret seieren.

Foto: FABRICE COFFRINI / AFP

Laster innhold, vennligst vent..

Basel står nå med ni poeng før siste kamp skal spilles. Det gjør også CSKA Moskva. Neste kamp blir dermed avgjørende for hvem av lagene som tar seg til utslagsrundene i mesterligaen.

– Vi vil ikke ta av ennå, men halve jobben er gjort. United bør vinne hjemme og da er vi videre. Det er en stor bragd. Vi skal jobbe hardt framover og ta Benfica borte, sier Elyounoussi til Viasport etter kampen.

Kampen var lenge målløs og United sto for de fleste sjansene. Men Basel sikret seieren da det var to minutter igjen av kampen. Et innlegg fra Raoul Petretta gikk gjennom feltet og endte hos Michael Lang. Han pirket 1–0 bak keeper Sergio Romero.

Fornøyd Elyounoussi

Mohamed Elyounoussi spilte hele kampen for Basel og var tydelig fornøyd etter kampen.

– Vi er selvfølgelig veldig stolte. Vi gjør en god kamp. De var sterke i lufta, men vi jobber steinhardt i 90 minutter og tar med oss tre poeng, sier han til Viasport.

Elyounoussi trives i Basel og nyter mye tillit. Han og laget fikk beskjed av trener Raphael Wicky om å ha det gøy på banen i dag

– Ut å ha det gøy. Vi hadde ingen taktikk. Vi får betalt for å jobbe hardt gjennom hele kampen.

Zlatan ble historisk

Zlatan skrev mesterliga-historie i kveld da han er den enste spilleren som har spilt mesterliga for sju klubber. United er den syvende i rekken. Han har tidligere spilt for Inter, Milan, Ajax, Barcelona, Juventus og PSG.

SOCCER-CHAMPIONS-BAS-MUN/

HISTORISK: Zlatan ble i kveld historisk da han entret banen. Han er den første som har spilt mesterliga for sju klubber.

Foto: ANDREW BOYERS / Reuters

Sist gang svensken var på banen i mesterligaen var for PSG for to sesonger siden. Onsdag fikk han debuten i mesterligaen da han entret gresset på St. Jakobs Park i det 73. minutt.

– Vi hadde mange sjanser og kontrollen lenge, men vi scorer ikke. De scoret og vi gjorde ikke det, sier United-trener José Mourinho til Viasport etter kampen.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Salah kåret til årets spiller

  Liverpools storscorer Mohamed Salah ble søndag tildelt den prestisjetunge prisen som årets Premier League-spiller av den engelske spillerforeningen PFA. Egypteren tangerte ligarekorden da han scoret sitt 31. seriemål lørdag.

  FBL-ENG-PR-WEST BROM-LIVERPOOL
  Foto: LINDSEY PARNABY / AFP
 • Haugesund slo Godset

  Torbjorn Kallevåg scoret kampens eneste mål da Haugesund slo Strømsgodset hjemme søndag kveld. I Kristiansund ble det poengdeling etter 1-1 mot Bodø/Glimt.

  Eliteserien fotball 2018: FK Haugesund - Strømsgodset
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
 • Fem mål på 33 minutter

  Det ble en svært målrik førsteomgang da Tromsø tok imot Sandefjord. Hjemmelagets første scoring kom etter sju minutter. Fem minutter før pause sto det 4-1 til Tromsø, noe som også ble sluttresultatet.

  Eliteserien fotball 2018. Tromsø-Sandefjord
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Best i verden: Martin Schanche - Rattets Messias