NRK Meny
Normal

– Vi blir rett og slett utklasset

Norge hadde ingenting å stille opp med da utlendingene satte opp tempoet på lagsprinten søndag. Norges lag ble bare nummer fem og syv.

Lagsprint fri, Planica. Kommentatorar Jann Post og Fredrik Aukland.

HØYT TEMPO: Norge hadde ingenting å stille opp med da Pellegrino og co satte opp tempoet på lagsprinten.

– Der fikk vi en ordentlig lærepenge. Vi blir rett og slett utklasset, sa NRK-kommentator Jan Post da Federico Pellegrino og co satte opp tempoet mot mål.

Alle lagene gikk samlet frem til det gjenstod to etapper. Da ble tempoet økt betraktelig, spesielt av Frankrike, Italia og Tyskland. Og da med et italiensk lag med sprintkongen Pellegrino i front.

SKI-NORDIC-WORLD-MEN

SPRINTKONGEN: Det er ingen som klarer å holde følge med italienske Federico Pellegrino for øyeblikket. Her fra gårsdagens sprint da han vant sin fjerde sprint på rad.

Foto: JURE MAKOVEC / Afp

Dette tempoet hadde ingen av de norske lagene krefter til å følge med på. Inn mot mål ble meterne bare flere og flere til lagene foran.

I mål gikk Norge 1 med Eirik Brandsdal og Anders Gløersen inn til femteplass, mens Norge 2 med Pål Golberg og Ola Vigen Hattestad ble nummer syv.

Pellegrino og Dietmar Noeckler tok seieren, Frankrike med Renaud Jay og Baptiste Gros ble nummer to, mens Frankrike 2 med Valentin Chauvin og Richard Jouve ble nummer tre. Tyskland representert med Thomas Bing og Sebastian Eisenlauer ble nummer fire.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Verdensmester mister trolig OL

  Den slovenske alpinisten Ilka Štuhec har røket korsbåndet og mister trolig OL i Pyeongchang. Štuhec tok i fjor VM-gull i utfor og vant også utforcupen for kvinner.

  Laster Twitter-innhold
 • Hauger mester i Tyskland

  Motorsport-talentet Dennis Hauger (14) vant søndag det tyske mesterskapet i gokart. Han er den yngste vinneren gjennom tidene i mesterskapet som er går for å være det tøffeste og største i verden med fører fra et 20-talls nasjoner. Hauger er nå ferdig med gokart og tar steget opp til formelbil neste år.

  Dennis Hauger
  Foto: CRG

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien fotball: Odd - Lillestrøm