NRK Meny
Normal

Cristiano Ronaldo historisk da Real Madrid banket PSG: – Alle stod side om side

Med sin scoring nummer 100 og 101 i mesterligaen for Real Madrid sørget angriperen for at klubben har et strålende utgangspunkt før returoppgjøret mot PSG.

Ronaldo

HISTORISK: Cristiano Ronaldo snudde kampen mot Paris Saint-Germain i mesterligaen.

Foto: Paul White / AP

Laster innhold, vennligst vent..

Dermed ble også Cristiano Ronaldo første spiller i mesterligaens historie til å score 100 mål for samme klubb.

Med sine to scoringer snudde nemlig portugiseren kampen mot Paris Saint-Germain hjemme på Santiago Bernabéu i Madrid.

Åttendedelsfinalen i mesterligaen mellom to av europas fotballgiganter ble like sprudlende og ellevill som mange håpet på forhånd.

Straffe like før pause

PSG tok ledelsen da midtbanespiller Adrien Rabiot tok vare på returen inne i 16-meteren og hamret ballen i nettet fra 14 meter.

Men kampen bølget frem og tilbake. Derfor var det ikke overraskende at utligningen kom til slutt.

Like før pause ble Reals tyske midtbanespiller Toni Kroos holdt innenfor 16-meteren. Selv om fallet var noe teatralsk, valgte dommeren likevel å peke på straffemerket, uten de store prostene fra det franske storlaget.

Cristiano Ronaldo gjorde som mange ganger før, satte ballen hardt i hjørnet, utagbart for keeper Alphonse Areola.

To raske mål

Etter hvilen fortsatte det offensive kjøret fra to av fotballens giganter. Kampen stod lenge og vippet med brente sjanser til begge lag. Etterhvert klarte de spanske mesterne likevel å koble et visst grep om oppgjøret

Og etter å ha scoret mål nummer 100 tidligere i storkampen, var Cristiano klar for nummer 101 for Real Madrid i mesterligaen.

Innbytter Asensio la inn fra venstrekanten. Returen fra PSG-keeperen spratt i kneet til Cristiano og i buret. Dermed stod det 2-1.

Fem minutt før slutt var det Marcelo sin tur til å dunke ballen i mål. Den fenomenale offensive venstrebacken med det store håret viste ingen nåde da han hamret kula i nettaket, og gav spanjolene et glimrende utgangspunkt før returoppgjøret i Paris.

– Vi fortjente seieren i dag. Dette var en lagseier. Hele laget laget leverte. Alle stod side om side, og jobbet konsentrert mot et meget godt lag, sier Real Madrid-trener Zinedine Zidane til Viasat.

Siste nytt

 • Canada slått av Tyskland

  Canadas hockeylag nådde ikke finalen i OL etter et sensasjonelt nederlag for Tyskland i semifinalen fredag. Tyskland vant 4-3 og møter OUR i finalen søndag. Bronsekampen mellom Canada og Tsjekkia spilles lørdag.

  Tyskland hockey
  Foto: Jung Yeon-je / AFP
 • Kristoff nummer åtte etter velt

  Alexander Kristoff fikk en tung fredag i Abu Dhabi Tour. Syklisten endte på åttendeplass på den 3. etappen av rittet etter at han endte i asfalten 45 kilometer før målgang. Tyske Phil Bauhaus knep seieren. Kristoffer Halvorsen ble nummer 13, mens Sven Erik Bystrøm trillet inn som nummer 38.

  Alexander Kristoff
  Foto: Giuseppe Cacace / AFP
 • OUR klare for hockeyfinale

  De russiske hockeyherrene er klar for OL-finalen etter 3-0-seier over Tsjekkia i semifinalen. Nikita Gusev, Vladislav Gavrikov og Ilja Kovaltsjuk scoret målene for OUR.

  I finalen venter Canada eller Tyskland.

  Pyeongchang 2018 Winter Olympics
  Foto: Grigory Dukor / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal