Cristiano Ronaldo historisk da Real Madrid banket PSG: – Alle stod side om side

Med sin scoring nummer 100 og 101 i mesterligaen for Real Madrid sørget angriperen for at klubben har et strålende utgangspunkt før returoppgjøret mot PSG.

Ronaldo

HISTORISK: Cristiano Ronaldo snudde kampen mot Paris Saint-Germain i mesterligaen.

Foto: Paul White / AP

Laster innhold, vennligst vent..

Dermed ble også Cristiano Ronaldo første spiller i mesterligaens historie til å score 100 mål for samme klubb.

Med sine to scoringer snudde nemlig portugiseren kampen mot Paris Saint-Germain hjemme på Santiago Bernabéu i Madrid.

Åttendedelsfinalen i mesterligaen mellom to av europas fotballgiganter ble like sprudlende og ellevill som mange håpet på forhånd.

Straffe like før pause

PSG tok ledelsen da midtbanespiller Adrien Rabiot tok vare på returen inne i 16-meteren og hamret ballen i nettet fra 14 meter.

Men kampen bølget frem og tilbake. Derfor var det ikke overraskende at utligningen kom til slutt.

Like før pause ble Reals tyske midtbanespiller Toni Kroos holdt innenfor 16-meteren. Selv om fallet var noe teatralsk, valgte dommeren likevel å peke på straffemerket, uten de store prostene fra det franske storlaget.

Cristiano Ronaldo gjorde som mange ganger før, satte ballen hardt i hjørnet, utagbart for keeper Alphonse Areola.

To raske mål

Etter hvilen fortsatte det offensive kjøret fra to av fotballens giganter. Kampen stod lenge og vippet med brente sjanser til begge lag. Etterhvert klarte de spanske mesterne likevel å koble et visst grep om oppgjøret

Og etter å ha scoret mål nummer 100 tidligere i storkampen, var Cristiano klar for nummer 101 for Real Madrid i mesterligaen.

Innbytter Asensio la inn fra venstrekanten. Returen fra PSG-keeperen spratt i kneet til Cristiano og i buret. Dermed stod det 2-1.

Fem minutt før slutt var det Marcelo sin tur til å dunke ballen i mål. Den fenomenale offensive venstrebacken med det store håret viste ingen nåde da han hamret kula i nettaket, og gav spanjolene et glimrende utgangspunkt før returoppgjøret i Paris.

– Vi fortjente seieren i dag. Dette var en lagseier. Hele laget laget leverte. Alle stod side om side, og jobbet konsentrert mot et meget godt lag, sier Real Madrid-trener Zinedine Zidane til Viasat.

Siste nytt

 • Gaviria mister Tour de France

  UAE-rytter Fernando Gaviria blir ikke skadefri i tide til Tour de France, ifølge avisen El Tiempo. Det betyr flere spurtsjanser for Alexander Kristoff.

  Gaviria er i utgangspunktet tiltenkt jobben som spurter i UAE-laget i Frankrike, men problemer med et kne tvang ham til å bryte Giro d'Italia.

  CYCLING-FRANCE/
  Foto: BENOIT TESSIER / Reuters
 • To dager, to årsbeste i verden

  Elaine Thompson (26), regjerende OL-mester på både 100 og 200 meter, viste storform i det jamaicanske mesterskapet i helga. Mandag morgen, norsk tid, tok hun gullet på 200 meter på tiden 22,00. Det er ny årsbeste i verden. Det samme var det da hun lørdag vant 100-meteren på 10,73.

  X90050
  Foto: Lucy Nicholson / Reuters
 • Marta med flammende tale

  Brasil-stjerne Marta måtte innse at gulldrømmen brast med tapet for Frankrike i åttedelsfinalen. Etterpå talte 33-åringen til najonens unge spillere. – Kvinnefotballen trenger all støtte den kan få. Og dere unge fotballkvinner, dere må jobbe hardere og anstrenge dere mer. Dere må ønske mer, trene mer, være klare for å spille hvert eneste minutt i 90 minutter, pluss 30 minutter ekstratid, sa Marta.

  – Vi må gråte i begynnelsen, slik at vi kan smile til slutt, sa Brasil-stjernen.

  Marta
  Foto: YVES HERMAN / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal