Cristiano Ronaldo historisk da Real Madrid banket PSG: – Alle stod side om side

Med sin scoring nummer 100 og 101 i mesterligaen for Real Madrid sørget angriperen for at klubben har et strålende utgangspunkt før returoppgjøret mot PSG.

Ronaldo

HISTORISK: Cristiano Ronaldo snudde kampen mot Paris Saint-Germain i mesterligaen.

Foto: Paul White / AP

Laster innhold, vennligst vent..

Dermed ble også Cristiano Ronaldo første spiller i mesterligaens historie til å score 100 mål for samme klubb.

Med sine to scoringer snudde nemlig portugiseren kampen mot Paris Saint-Germain hjemme på Santiago Bernabéu i Madrid.

Åttendedelsfinalen i mesterligaen mellom to av europas fotballgiganter ble like sprudlende og ellevill som mange håpet på forhånd.

Straffe like før pause

PSG tok ledelsen da midtbanespiller Adrien Rabiot tok vare på returen inne i 16-meteren og hamret ballen i nettet fra 14 meter.

Men kampen bølget frem og tilbake. Derfor var det ikke overraskende at utligningen kom til slutt.

Like før pause ble Reals tyske midtbanespiller Toni Kroos holdt innenfor 16-meteren. Selv om fallet var noe teatralsk, valgte dommeren likevel å peke på straffemerket, uten de store prostene fra det franske storlaget.

Cristiano Ronaldo gjorde som mange ganger før, satte ballen hardt i hjørnet, utagbart for keeper Alphonse Areola.

To raske mål

Etter hvilen fortsatte det offensive kjøret fra to av fotballens giganter. Kampen stod lenge og vippet med brente sjanser til begge lag. Etterhvert klarte de spanske mesterne likevel å koble et visst grep om oppgjøret

Og etter å ha scoret mål nummer 100 tidligere i storkampen, var Cristiano klar for nummer 101 for Real Madrid i mesterligaen.

Innbytter Asensio la inn fra venstrekanten. Returen fra PSG-keeperen spratt i kneet til Cristiano og i buret. Dermed stod det 2-1.

Fem minutt før slutt var det Marcelo sin tur til å dunke ballen i mål. Den fenomenale offensive venstrebacken med det store håret viste ingen nåde da han hamret kula i nettaket, og gav spanjolene et glimrende utgangspunkt før returoppgjøret i Paris.

– Vi fortjente seieren i dag. Dette var en lagseier. Hele laget laget leverte. Alle stod side om side, og jobbet konsentrert mot et meget godt lag, sier Real Madrid-trener Zinedine Zidane til Viasat.

Siste nytt

 • Casper Ruud videre i Miami

  Casper Ruud slo mandag Jason Jung fra Taiwan i to strake sett og er videre til 2. kvalifiseringsrunde i Miami Open, som er siste hinder før turneringen. Nå venter vinneren av oppgjøret mellom australske Alex Bolt og Jevgenij Donskoj fra Russland.

  Tennis - Australian Open - Casper Ruud of Norway v Quentin Halys of France - Court 19, Melbourne, Australia
  Foto: Thomas Peter / Reuters
 • Ajer klar til Spania-kampen

  Kristoffer Ajer blir klar til den første EM-kvalifiseringskampen borte mot Spania på lørdag, i følge landslagssjef Lars Lagerbäck. 20-åringen fullførte ikke for Celtic mot Dundee lørdag, etter at han fikk en smell i ansiktet og måtte ha behandling.

  A-landslag fotball menn 2018 Norge-Bulgaria
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sundby ferdig for sesongen

  Martin Johnsrud Sundby står over verdenscupavslutningen i Canada, skriver Norges Skiforbund i en pressemelding. «Luften har rett og slett gått ut av ballongen», heter det. Totalt skal 20 norske utøvere delta i minitouren i Quebec.

  Sundby.
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal