NRK Meny
Normal

Columbia vinner på alle fronter

Edvald Boasson Hagen og Andre Greipel, begge Team Columbia, sikret laget 2 nye seire i dag.

Edvald Boasson Hagen
Foto: Martin Rickett / AP

Og ikke kom det uventet heller. I England ventet jeg at Edvald kunne vinne igjen og i Spania var Greipel klar favoritt foran dagens etappe.

Boasson Hagen omtales nå i utenlandske medier som "Norway`s superstar". Han imponerer hele sykkelverden og har gjort det gjennom hele sesongen. Forventningspress ser ikke ut til å legge noen demper på Edvald. Det ser faktisk ut til at det "tenner" hans seiersgnist. Nå har han kommet så godt i gang i Tour of Britain at han ikke gir seg før sammenlagtseieren er hans.

VM om en uke

VM er bare en drøy uke unna. Det kan bli det mest spennende VM noensinne sett med norske øyne. Både Hushovd og Boasson Hagen er i glimrende form og med 9 mann på startstreken har Norge et historisk utgangspunkt.

Det gjelder bare på dagen å ofre seg 110 % for rytteren med den beste dagsformen.

NRK sender fra fellesstarten så og si fra startskuddet går til det hele er over etter drøye 6 timer.
________________________________________
Organiser, rediger og del bildene dine med Windows Live™.

Siste nytt

 • Beskyldes for å ha dopet hundene

  Ledelsen for Iditarod-løpet i Alaska i USA anklager Dallas Seavey, som har vunnet løpet fire ganger, for å ha dopet hundene sine. Selv nekter 30-åringen for å ha gitt forbudte stoffer til dem i årets løp, og han har trukket seg fra neste års løp i protest.

  Dallas Seavey
  Foto: Mark Thiessen / AP
 • New York Rangers tapte igjen

  Mats Zuccarello og New York Rangers gikk på nok en smell da de tapte 1-4 mot San Jose Sharks natt til tirsdag. Lørdag fikk Rangers en kjærkommen opptur med en 4-2-seier, men mandag ble det nytt tap. Laget har nå tapt åtte av sesongens ti kamper.

  Feiret scoring
  Foto: Adam Hunger / Ap
 • Ronaldo ble årets spiller

  Cristiano Ronaldo ble kåret til årets spiller under FIFAs prisutdelingsgalla i London mandag. Real Madrid-stjernen har vunnet priser på løpende bånd de siste sesongene. Mandag stakk han av med en ny gjev utmerkelse – i kamp med Barcelonas Lionel Messi og Paris Saint-Germains Neymar.

  FBL-FIFA-AWARDS
  Foto: GLYN KIRK / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM-kvalifisering fotball, kvinner: Nederland - Norge
4-4-2 VM-kvalifisering fotball kvinner: Nederland - Norge
VM-kvalifisering fotball: Nederland - Norge