NRK Meny
Normal

Janka tok innersvingen på Raich i verdenscupen

Carlo Janka vant fredagens storslalåm og sikret seg nok poeng til seier i den totale verdenscupen. Dermed må Benjamin Raich nøye seg med andreplass.

Raich og Janka

Benjamin Raich (t.v.) har ingen sjanse til å ta igjen Carlo Janka i den totale verdenscupen.

Foto: Miro Kuzmanovic / Scanpix/Reuters

Raich har sin beste disiplin i lørdagens slalåm, men ligger 106 poeng bak sveitseren og har dermed ingen mulighet til å ta ham igjen.

Ettersom Janka vant fredagens verdenscupfinale i Garmisch, måtte østerrikeren blitt blant de seks beste. Han klarte bare 8. plass.

Kjetil Jansrud var eneste nordmann som kom til mål i begge omganger. Han falt ned fra 4. til 6. plass i finaleomgangen. Han var 76 hundredeler bak Janka.

Resultater storslalåm

Aksel Lund Svindal kjørte ut i 1. omgang, men ingen kan ta fra ham 4. plassen i den totale verdenscupen. Jansrud ligger på 17. plass i sammendraget, men kan avansere i slalåmfinalen lørdag.

Siste nytt

 • Mixed laghopp på OL-programmet

  De norske hopperne får enda en øvelse på OL-programmet i 2022. Mixed laghopp ble offentliggjort som en del av programmet – Med dagens vedtak viser IOC at kvinnene blir mer og mer likestilt innenfor hoppsporten, sier skipresident Erik Røste til NTB.

  Kvinner stor bakke verdenscup Holmenkollen.
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Edvald fikk tidsstraff

  Edvald Boasson Hagen er ilagt en tidsstraff på to minutter og en bot på drøyt 1600 kroner etter den ellevte etappen i Tour de France. Han skal ha mottatt hjelp i form av en ny sykkel fra gamlelaget Team Sky da han fikk trøbbel med sin egen, melder TV 2

  Tour de France 2018
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Mol og Sørum tok sin andre seier

  Anders Mol og Christian Sørum vant for andre gang på rad i EM i sandvolleyball i Nederland onsdag. Den norske duoen slo et russisk par 2-0.

  Vår andre herreduo, Berntsen og Mol, gikk på sitt andre strake tap, og på kvinnesiden er EM over for Ulveseth og Lunde, som tapte tre på rad i gruppespillet.

  Mol og Sørum
  Foto: Fivb.com / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Sport og musikk
Tour de France: 12. etappe
Tour de France: 12. etappe
Sport i dag
X Games Minneapolis -- Menn Skateboard Vertical Finale og Menn BMX Halfpipe Finale