Bryting

Oppsummert

 • 10.00: Stig-André Berge holder pressekonferanse om fremtiden.
 • Bryteren har vært i tenkeboksen siden OL i Tokyo ble utsatt til 2021.
 • Grace Bullen med videre

  Grace Bullen er videre i OL-kvalifiseringen i bryting etter at hun slo kanadiske Linda Morais 12-2. Morais er regjerende verdensmester i 59-kilosklassen, men tapte klart mot Bullen i 57-kilosklassen.

  Bullen møter svenske Johanna Lindborg i kvartfinalen senere fredag.

  Iselin Solheim er ute etter at hun tapte 0-4 mot ungarske Zsanett Nemeth i åttedelsfinalen i kvalifiseringen.

  Bullen
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Solheim ute av OL-kvalifiseringen

  Bryteren Iselin Solheim misset i siste sjanse til å sikre seg en OL-billett. Det ble 0-4-tap mot ungarske Zsanett Nemeth i åttedelsfinalen i kvalifiseringen.

  Solheim fikk aldri grep om kampen i 76-kilosklassen i bulgarske Sofia. Hun lå under 0-1 halvveis og klarte aldri å skaffe seg poeng i en kamp der Nemeth hadde god kontroll.

  Bare bryterne som når finalene i Sofia, får plass i OL.

 • Tapte kvalifiseringen i bryte-EM

  Den norske bryteren Exauce Mukubu tapte 0-9 for tyske Michael Widmayer i kvalifiseringen i EM i Polen fredag. Mukubu, som bryter i 77-kilosklassen, har håp om rekvalifisering til åttedelsfinalen, men det avhenger av at Widmayer tar seg til finale.

  EM-gullvinner Morten Thoresen hjem til Norge
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Bullen ute av medaljekampen

  Grace Bullen tapte kvartfinalen i 59-kilosklassen under bryte-EM i Warszawa onsdag, og hun får ingen sjanse til rekvalifisering og mulig bronsekamp. Det håpet ble knust da hennes kvartfinalemotstander Anastasia Nichita fra Moldova gikk på et knepent tap i semifinalen, melder NTB.

  Grace Bullen
  Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP
 • Bullen tapte kvartfinalen i EM

  Grace Bullen tapte kvarfinalen i 59-kilosklassen under bryte-EM i Warszawa onsdag.

  Bullen kom tidlig under 0-2 mot Anastasia Nichita i kvartfinalen og halvveis i kampen sto det 0-5. Motstanderen fortsatte å plukke poeng etter pausen og til slutt stod det 0-7.

  Dermed må Fredrikstad-jenta håpe på rekvalifisering. Det får hun hvis motstanderen unngår tap i semifinalen. Rekvalifisering innebærer en sjanse til å komme inn i kampen om bronsemedaljen.

  Grace Bullen
  Foto: SZILARD KOSZTICSAK / EPA
Iselin Solheim er ute av gullkampen i bryte VM.
Grace Bullen tapte sin kvalifiseringskamp i bryte VM.
Stig Andre Berge tapte sin kamp i VM.

Siste nytt

 • Karrierens første pole for Hauger

  Dennis Hauger kjørte fortest av samtlige i Formel-3-kvalifiseringen i Spania fredag. Nordmannen var seks tusendeler raskere enn australieren Jack Doohan.

  Dermed starter Hauger fra første startposisjon i søndagens løp i Barcelona, samtidig som han starter som nummer tolv i lørdagens løp hvor resultatlisten fra stokkes om.

  18-åringen som er signert til Red Bull sitt akademi, gikk før årets sesong over til racinglaget Prema, som har vært blant de beste lagene i Formel-3 de siste sesongene. Og laget var fornøyd etter kvalifiseringen.

  – Velkommen til Prema min venn, velkommen til Prema, lød beskjeden på radioen etter at Hauger hadde sikret seg dagens beste tid.

  Norges beste bilsportutøvere
  Foto: Berit Roald / NTB
 • Viking anker Berntsen-dommen

  Viking FK anker boten på 20.000 kroner klubben ble ilagt for håndteringen av saken som endte med at tidligere trener Bjarne Berntsen gikk av.

  – Dommen tar utgangspunkt i en situasjonsbeskrivelse som ikke stemmer med vår oppfatning. I tillegg mener vi at regelverket ikke er tydelig nok på hvilke handlinger som kan føre til sanksjoner, forklarer Viking FK-leder Rune Bertelsen til Aftenbladet.

  Det er to uker siden Doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund (NFF) ila Viking boten.

  Eliteserien 2020: Viking - Vålerenga (2-2)
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Bullen én seier unna OL-billett

  Grace Bullen er videre til semifinale i OL-kvalifiseringen i bryting i Bulgaria etter 10-0-seier over svenske Johanna Lindborg.

  Dermed nærmer Bullen seg en plass i 57-kilosklassen i Tokyo-OL. Finalistene i OL-kvalifiseringen i Sofia er sikret OL-plass.

  Bullen imponerte stort både i åttedels- og kvartfinale fredag. Først slo hun ut regjerende verdensmester i 59 kg, Linda Morais, med sterke 12–2. Og mot Lindborg var hun på hugget igjen.

  European Wrestling Championships in Rome
  Foto: Szilard Koszticsak / Epa / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal