Bryting

Oppsummert

VM i Bryting arrangeres i Paris 21.-26. august.

 • Norske utøvere i aksjon onsdag: Grace Bullen og Iselin Moen Solheim.
 • Begge tapte sine første kamper, men Solheim kan fremdeles få rekvalifisering
 • Komm.: Carl Andreas Wold og Anders Hestdalen
 • Bryte-VM i 2021 til Oslo

  Oslo blir arrangør for VM i bryting i 2021. 1000 utøvere fra mer enn 100 nasjoner vil delta i gigantarrangementet. Det er Det internasjonale bryteforbundet som har besluttet dette. Mesterskapet skal etter planen arrangeres på nye Jordal Amfi.

  Berge
  Foto: Attila Kisbenedek / AFP
 • EM-sølv til Berge

  Stig André Berge fikk bank i EM-finalen i rumenske Bucuresti. Nordmannen måtte ta til takke med sølv mot råsterke Stepan Marjanjan. 35-åringen fra Oslo har tidligere vunnet EM-sølv, OL-bronse og VM-bronse i gresk-romersk bryting.

  Stig André Berge
  Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP
 • Berge klar for EM-finale

  Stig-André Berge er klar for EM-finalen i 63-kilosklassen i bryting. I semifinalen slo han Taleh Mammadov. I finalen lørdag kveld møter Berge russiske Stepan Marjanjan.

  WRESTLING-OLY-2016-RIO
  Foto: JACK GUEZ / Afp
 • Rønningen og Berge til semifinalen

  Stig-André Berge og Anders Rønningen er begge klare for semifinalen i EM i bryting i Romania. Rønningen i 55-kilosklassen møter Florin Tita frå vertsnasjonen, medan Bergen i 63-kilosklassen møter Taleh Mammadov frå Aserbajdsjan.

  Berge
  Foto: Attila Kisbenedek / AFP
 • Bullen ute av bryte-EM

  EM i Romania er over for Norges bryteprofil Grace Bullen. Torsdag ble hun utklasset kvartfinalen i 57-kilosklassen. 22-åringen fra Fredrikstad røk med sifrene 2-13 i møtet med Anastasia Nichita fra Moldova.

  Grace Bullen
  Foto: Attila Kisbenedek / AFP
Iselin Solheim er ute av gullkampen i bryte VM.
Grace Bullen tapte sin kvalifiseringskamp i bryte VM.
Stig Andre Berge tapte sin kamp i VM.

Siste nytt

 • Petacchi dopingdømt

  Den tidligere toppsyklisten Alessandro Petacchi har fått to års utestengelse for bruk av doping tilbake i 2012 og 2013. Det opplyser Det internasjonale sykkelforbundet (UCI) på sine hjemmesider lørdag. I mai kom det fram at Petacchi var suspendert på grunn av mistanke om bruk av doping i sesongen 2012/13. Nå er han ilagt dopingsanksjon. Petacchi var en av sykkelsportens beste spurtere med 152 seire i karrieren. Han ga seg i 2015. (NTB)

  Petacchi
  Foto: Pascal Pavani / AFP
 • Spår trøbbel for Solskjær

  ESPN-ekspert og forfatter Gabriele Marcotti spår offensiv trøbbel for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United om Alexis Sánchez forsvinner til Inter Milan før det europeiske overgangsvinduet stenger om en uke, slik ryktene tilsier.

  – Jeg synes United så tynne ut (på topp) allerede da Romelo Lukaku ble solgt og ikke erstattet. De blir i hvert fall tynne hvis Sánchez drar, sier Marcotti til Sky Sports.

  Eksperten peker på at hvis Sánchez selges, så vil Marcus Rashford og Anthony Martial være de eneste to seniorspillerne igjen som kan spille helt fremme. I tillegg kommer stortalentene Tahith Chong og Mason Greenwood.

  – Martial og Rashford har begge startet Uniteds to første kamper denne sesongen. De er begge i elleveren. Hvis en av dem blir skadet, må den andre på en måte fylle to roller, sier Marcotti.

  ►United møter Crystal Palace på Old Trafford i dag kl. 16.00. Følg kampen her.

  Ole og Sanchez
  Foto: Oli Scarff / AFP
 • Vil finne VM-formen i Spania

  Edvald Boasson Hagen stiller til start i Vuelta a España. Der er målet klart. – Jeg har prøvd det én gang før, men jeg har lyst til å se om jeg kan finne formen til VM ved å kjøre Vueltaen. Forhåpentligvis er det en god oppkjøring, sier han til TV 2.

  Boasson
  Foto: Thibault Camus / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal