Felix Baldauf
Foto: Tommy Skauen / NTB scanpix

Felix Baldauf

Oppsummert

Brytar frå Kristiansund som tok eit sensasjonelt gull i sitt første offisielle senior-EM i 2017.

 • NRK viser bryte-VM

  NRK har sikret seg rettighetene til VM i bryting i Oslo i 2021, som med 1000 deltakere fra mer enn 100 land blir et av de største idrettsarrangementene i Norge siden OL på Lillehammer. Norge stiller blant annet med kristiansunderen Felix Baldauf. – Dette er veldig gode nyheter for brytesporten i Norge, og med NRK som rettighetshaver vil oppmerksomheten om VM på hjemmebane øke ytterligere, sier generalsekretær Morten Sandnæs.

  Berge
  Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP
 • Samla i Kristiansund

  Landslaget i bryting kan no byrje å trene i lag igjen. Koronasituasjonen har gjort at brytarane har måtte trent alternativt den siste tida. No er dei samla i Kristiansund fram til 19. juni for å trene i Braatthallen. I dag var også smittevernlegane på plass for å gå gjennom rutinane som trengst for reinhald og treninga. På bildet ser ein kristiansundar Felix Baldauf og Nikola Milatovic i aksjon.

  Felix Baldauf og Nikola Milatovic i Kristiansund
  Foto: Roar Strøm / NRK
 • – Høyrer heime i verdstoppen

  Brytaren Felix Baldauf frå Braat tok andreplass i sesongens første rangingstemne i Roma. Det internasjonale bryteforbundet har fire slike toppturneringar som saman med EM og VM gir rankingpoeng. Landslagstrenar Fritz Aanes seier dette viser at Baldauf høyrer heime i verdstoppen.

  Stig Andre Berge (Oslo bryteklubb) og Felix Baldauf (Braatt IL) tok sølvmedaljer i stevnet. Oskar Marvik (Sportsklubben 09) tok 5. plass.
  Foto: Norges Bryteforbund
 • Bronsemedalje til Felix Baldauf

  Felix Baldauf fra idrettslaget Braatt i Kristiansund tok bronse i 97 kg-klassen i bryting under European Games i dag. Det opplyser Norges Bryteforbund. Bryteren fra Kristiansund deltok i sitt andre European Games, og sikret seg sin første games-medalje, når han slo bronsevinneren fra OL i 2016 i bronsefinalen.

  Felix Baldauf
  Foto: Norges Bryteforbund