Basketball

 • Kongsberg tok NM-gull i basket

  Kongsberg Miners slo Gimle 72-68 mandag, og vant NM-sluttspillet i basket. Etter full tid sto det 65-65, og kampen gikk til ekstraomgang. Der var hjemmelaget Kongsberg sterkest, og sikret NM-gullet med 2-1 i kamper.

 • Gimle må ut i en tredje kamp

  Herrelagene til Gimle og Kongsberg må spille en tredje og avgjørende finalekamp i sluttspillet. Det er klart etter at Gimle tapte 76–81 i kveld. Kampen skal spilles torsdag i Kongsberg.

  Gimlehallen
  Foto: Simon Brandseth / NRK
 • Kongsberg Miners slo Frøya

  Kongsberg Miners slo Frøya 90–83 i basketball for menn i kveld. Kampen ble spilt på hjemmebane i Kongsberghallen. I det forrige møtet med Frøya trengte Miners ekstraomgang for å vinne, noe de slapp nå. Allerede torsdag er det ny hjemmekamp mot Bærum.

  Baard Stoller, KB Miners
  Foto: Jørund Wessel Carlsen / NRK

Siste nytt

 • Ødegaard herjet igjen

  Martin Ødegaard storspilte for Vitesse i den nederlandske europaligakvalifiseringen tirsdag kveld. Nordmannen vartet opp med både scoring og to målgivende og var sterkt delaktig i at Vitesse tok seg videre etter 3-1 (4-3 sammenlagt) mot Groeningen. I finalen venter Utrecht.

  ødegaard
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
 • OL-sølvvinner tatt for doping

  Eunice Jepkirui Kirwa (35) er suspendert etter en positiv dopingprøve med spor av stoffet EPO. Hun tok sølv på maraton i OL i 2016. Der konkurrerte hun for Bahrain, men hun er opprinnelig fra Kenya.

  2016 Rio Olympics - Athletics - Women's Marathon - Sambodromo - Rio de Janeiro, Brazil
  Foto: Pool / Reuters
 • Cech blir sportsdirektør i Chelsea

  Keeperveteranen Petr Cech returnerer til Chelsea i en nyopprettet rolle som sportsdirektør fra sommeren. Det melder Sky Sports. Arsenal avslutter sesongen mot nettopp Chelsea i finalen av europaligaen. Den spilles onsdag neste uke.

  Petr Cech
  Foto: John Walton / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal