Barcelona kollaps i supercupen

Atlético Madrid slo Barcelona 3-2 i den spanske supercupen. Det ble en dramatisk semifinale i supercupen, som ble spilt Jeddah, Saudi-Arabia. Barcelona ledet 2-1 da det gjenstod ti minutter, men klubben fra den spanske hovedstaden snudde oppgjøret etter scoringer av den tidligere Chelsea-spissen Álvaro Morata og Angel Correa. Flere dommeravgjørelser stod i veien for Barcelona. Først ble Lionel Messi fratatt en scoring på stillingen 1-1 etter VAR mente argentineren handset, så fikk Barcelona annullert nok en scoring da katalanerne ledet 2-1. Med to scoringer på de siste ti minuttene er Atlético Madrid klare for finale mot byrival Real Madrid, som vant 3-1 over Valencia i den første semifinalen.

Skuffet Lionel Messi
Foto: Waleed Ali / Reuters

Siste nytt

  • Norge ikkje til EM-finalen

    Norge tapte for Kroatia 28-29 etter fire ekstraomgangar i semifinalen. Det betyr bronsefinale laurdag. Sigersmålket kom to sekund før slutt.

    Motstandar i bronsekampen blir enten Spania eller Slovenia.

  • Sondre Tronstad frå FKH til Vitesse

    FK Haugesund skriv i ei pressemelding at dei har selt midtbanespelaren Sondre Tronstad til den nederlandske klubben Vitesse.

    24-åringen frå Kristiansand har tidlegare spelt for britiske Huddersfield, og har no skrive ein kontrakt med den nederlandske klubben som strekk seg fram til 2023. Martin Ødegaard og Marcus Pedersen har begge vore Vitesse-spelarar tidlegare.

Sendeplan

Kl. Program Kanal