Bandy

 • VM-bronse til bandykvinnene

  Noreg hadde ingen problem med Finland i bronsefinalen i bandy-VM. 17 år gamle Laura Follesø storspelte og scora to mål i 6-1-sigeren på Frogner stadion. I finalen var Sverige sterkast og vann 3-1 over Russland. Gullet var Sveriges niande i bandy-VM.

  Laura Follesø i bandy-VM
  Foto: Heiko Junge / Heiko Junge
 • Norge tapte mot Russland

  Til tross for en god start og tidvis godt spill var de norske bandykvinnene aldri i nærheten av å true Russland i VM-semifinalen fredag. Russerne vant 4-0. Dermed må Norge spille om bronsemedaljer lørdag. Der vil de trolig møte Finland, som spiller mot storfavoritten Sverige i semifinale senere fredag. I forrige VM i 2018 sikret Norge bronsen etter seier mot nettopp Finland.

  Semifinale bandy VM kvinner Russland-Norge
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Noreg til semifinale i bandy-VM

  Dei norske bandykvinnene var sjanselause mot Sverige og tapte heile 11-1 på Frogner stadion. Likevel er dei klare for semifinale fredag. Motstandar der blir Russland, som Noreg tapte 2-0 for tidlegare torsdag. Sverige møter Finland i den andre semifinalen. Noreg starta VM med siger mot USA og Finland og klarte seg også greitt mot favoritten Russland. Sverige og Russland har møtt kvarandre i alle finalane i VM sidan meisterskapet blei arrangert for fyrste gong i 2004.

  Sverige mot Noreg på Frogner stadion i bandy-VM
  Foto: Fredrik Hagen / NTB Scanpix
 • Noreg tapte i bandy-VM

  Dei norske bandykvinnene imponerte tidvis mot Russland på Voldsløkka, men gjekk til slutt på eit 2-0 tap i det kraftige regnvêret. Russland tok leiinga alt etter to minutt og Noreg klarte aldri å utligne leiinga trass i fleire store sjansar. Alt før dagens kampar var Noreg sikra ein plass i semifinalane fredag.

  Noreg-Russland i bandy-vM
  Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
 • Norsk femteplass i bandy-VM

  Norges bandylandslag avsluttet VM med 9-3-seier over USA og tok femteplassen i bandy-VM.

  Felix Callander ble Norges toppscorer i mesterskapet med 15 mål.

  Norskt försvar under söndagens bronsmatch mellan Finland och Norge vid bandy-VM i Göranssons Arena i Sandviken.
  Foto: Janerik Henriksson/tt / NTB scanpix
Det ble spennede på Stabækbanen da serie og Norgesmester i bandy forrige sesong tok i mot toeren Solberg til superfinale.

Siste nytt

 • Idretten ber om nye 500 millioner

  Kulturdepartementet har så langt satt av én milliard kroner for å dekke de inntektstapene idretten har lidd under koronakrisen, men nå ber idrettspresident Berit Kjøll om 500 millioner ekstra. Det innebærer blant annet et ønske om å kompensere et bredere spekter av inntekter, blant annet bingo- og basarinntekter. I tillegg vil NIF flytte startdatoen for kompensasjonsordningen fra 12. mars til 5. mars.

  Kjøll
  Foto: Terje Pedersen
 • «Norske» Alkmaar klager til Uefa

  AZ Alkmaar nekter å godta at Ajax går direkte inn i høstens mesterliga. Klubben til Jonas Svensson, Fredrik Midtsjø og Håkon Evjen ber nå Uefa om hjelp, skriver NTB. Årsaken er at kun målforskjellen skilte Alkmaar og Ajax, men førstnevnte vant begge oppgjørene innbyrdes. Det var ni serierunder igjen da serien ble kansellert.

  Midtsjø
  Foto: Ronald Zak / AP
 • Kings lagkamerat koronasmittet

  Joshua Kings lagkamerat og Bournemouth-målvakt Aaron Ramsdale har testet positivt for koronaviruset, opplyser klubben. Han mener selv å ha blitt smittet etter en handletur, skriver NTB.

  aPE05JOaJB8
  Foto: Jon Super / Jon Super

Sendeplan

Kl. Program Kanal