Anaheim nær trofeet

Anaheim Ducks tok et stort skritt mot seieren i Stanley Cup da de i natt slo Ottawa Senators 3-2 i den fjerde av i alt syv finalekamper.

Andy McDonald

Andy McDonald feirer sitt andre mål for Anaheim i natt.

Foto: Tom Hanson / AP

Andy McDonald ble den store helten for Anaheim med to mål i kampen.

Han sjokkerte fansen til hjemmelaget Ottawa da han scoret begge sine mål med 60 sekunders mellomrom midtveis i andre periode. Da ledet Ottawa 1-0. Tidlig i tredje periode hadde McDonald assist på Dustin Penners tredje og siste mål for bortelaget.

Anaheim leder dermed 3-1 når fire kamper er spilt.

Med seier i den femte finalen, natt til torsdag, er det laget fra California som vinner årets NHL-finale.

Ottawa på sin side må vinne de tre resterende kampene for å bli det første kanadiske langet som vinner trofeet siden Montreal klarte bragden i 1993.

De tre første kampene:

Første kamp:Anaheim-Ottawa 3-2.

Andre kamp:Anaheim-Ottawa 1-0.

Tredje kamp:Anaheim-Ottawa 3-5.

Siste nytt

 • Warholm løper i Monaco

  Karsten Warholm har bestemt seg for å løpe 400 meter hekk i Monaco kommende fredag til tross for at fyrstedømmet har «rødt» smittenivå.

  Det opplyser Warholms team til NTB etter å ha tatt en grundig vurdering av hvorvidt sunnmøringen skulle delta på Diamond League-stevnet.

  – Dette har ikke vært en lett beslutning å ta. Men etter at vi har fått brukt tid på å gå gjennom alle tiltak, velger jeg å gå for dette løpet som planlagt. Vi har gjennomgått reise, arrangement og hjemkomst, og vi ser at det er mulig å få gjennomført dette i samsvar med alle råd som er gitt av helsemyndighetene, sier Karsten Warholm.

  Warholm
  Foto: Lise Åserud / Lise Åserud
 • Hovland klatrer på verdensrankingen

  Viktor Hovland avanserer én plass på siste verdensranking i golf og er nå nummer 30 på listen som toppes av spanske Jon Rahm.

  Hovland tok 33.-plassen i PGA-mesterskapet som ble avsluttet i San Francisco søndag. Med 30.-plass på listen er Hovland fortsatt rangert som beste skandinav foran Henrik Stenson. Svensken fortsetter å falle på listen og er nå nede på 40.-plass.

  Viktor Hovland
  Foto: Jeff Chiu / Jeff Chiu
 • Kan fortsatt ikke snakke etter velt

  Den nederlandske syklisten Fabio Jakobsen (23) kan fortsatt ikke snakke etter den stygge velten under åpningsetappen av Polen rundt 5. august. Deceuninck-Quickstep-rytteren kommuniserer nå via tekstmeldinger, opplyser lagets lege Yvan Vanmol til belgiske Sporza. I intervjuet som er gjengitt av TV 2 , sier legen at han tror nederlenderen vil komme tilbake på sykkelen igjen, men han vil ikke sette noen tidsfrist.

  APTOPIX Poland Cycling Crash
  Foto: Tomasz Markowski / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal