Starter 13.00. Direkte fra Levi, Finland. Kommentator: Andreas Toft og Kjetil André Aamodt.

Alpint, slalåm for kvinner

Oppsummert

Andre omgang starter klokken 13.
 • Mowinckel med strålende 1. omgang

  Ragnhild Mowinckel har fremdeles OL-formen i behold og leder storslalåmrennet i Ofterschwang etter 1. omgang. Med startnummer én var hun betydelig raskere enn sine konkurrenter, og starter 2. omgang med et godt utgangspunkt.

  Vinter-OL PyeongChang, Sør-Korea 2018
  Foto: Christophe Ena / AP
 • FIS avlyser renn

  Grunna snømangle og varme temperaturar har FIS bestemt seg for å avlysa kvinnenes slalåm og storslalåmrenn i tyske Ofterschwang. Renna var planlagt neste helg, 16. og 17. januar. Dei jobbar no med å få på plass ein annan bakke der renna kan bli arrangert. Sist det vart arrangert slalåmrenn i verdscupen tok Nina Løseth sin første verdscupsiger.

  Løseth
  Foto: Alessandro Trovati / Ap
Se Nina Løseths første omgang slalåm fra Levi her.

Siste nytt

 • Ruud tok seg enkelt vidare

  Casper Ruud leverte knallsterkt og vann 6–1 og 6–2 mot Carlos Berlocq i første runde i ATP-turneringa i Rio de Janeiro tysdag. 20-åringen hadde få problem med den 16 år eldre argentinaren.

  Casper Ruud
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP
 • 5.-plass til Foss-Solevåg

  Amerikanske Mikaela Shiffrin vinn parallellslalåmen i Stockholm og sikrar seg dermed også krystallkula i verdscupen i slalåm denne sesongen. På herresida vinn Ramon Zenhaeusern føre svenske André Myhrer. Sebastian Foss-Solevåg blir beste norske med ein 5.-plass, etter å ha slått ut Henrik Kristoffersen.

 • Vil ta laggull

  Tyskland har tatt alle de syv siste gullmedaljene i mesterskap i kombinert. Det vil Jan Schmid gjøre noe med. – Hvis jeg får med meg en medalje skal jeg være fornøyd, og så synes jeg vi som lag skal ha et mål om å ta det laggullet, det begynner å bli litt for mange år siden, sier den norske veteranen.

  Jan Schmid og Jørgen Graabak
  Foto: Andrea Solero / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal