Alpint, kvinner

Oppsummert

 • 11.10: Alpint, kombinasjon. Super-G for kvinner. Slalåmdelen begynner 14.15.
 • Direkte fra La Thuile, Italia.
 • Kommentatorer: Henrik Jonassen og Audun Grønvold.
 • Vhlova tok sin 14. verdenscupseier

  Petra Vhlova fra Slovakia tok seieren på slalåmrennet i Slovenia, etter en andreplass på storslalåmen lørdag. Sveitiske Wendy Holdner og Østerriske Katharina Truppe havnet også på pallen. Svenske Anna Swenn Larsson ledet etter første omgang, men kjørte ut ikke lenge før mål.

  Av de norske hadde Nina-Haver Løseth et meget godt utgangspunkt fra første omgang, men havnet til slutt en fattig tidel pak pallen på fjerdeplass. Kristin Lysdahl ble nummer åtte, Mina Fürst Holtmann nummer 20. Kaja Nordbye og Thea Louise Stjernesund havnet henholdsvis på 22- og 23-plass.

  FIS Alpine Ski World Cup i Levi
  Foto: Martti Kainulainen / Lehtikuva / NTB scanpix
 • Swenn Larsson ute!

  Svenske Anna Swenn Larsson har aldri vunnet i verdenscupen, og ligger godt an til å ta seieren før hun faller og er dermed er ute. 28-åringen er tydelig skuffet.

 • En skuffet Holdener

  Østerriske Wendy Holedner har aldri endt på toppen av pallen, men får det tøft i andre omgang og legger seg på andreplass. Nå kommer Haver-Løseth!

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Maflin tok innpå - avgjøres i kveld

  Kurt Maflin tok innpå forspranget til Anthony McGill på den andre dagen av kvartfinalen i snooker-VM. Maflin fikk en katastrofestart på kvartfinalen mandag, da han endte under 1-7 mot skotske McGill.

  Tirsdag gjorde han det mye bedre, med hele fem partiseiere og berget dermed videre spill. McGill vant tre partier, som betyr at stillingen er 10-6 før siste sesjon kl. 20.00 tirsdag kveld.

  Dermed går Maflin inn i den siste sesjonen med et mye bedre utgangspunkt enn det så ut til etter den første dagen. Førstemann til 13 partiseiere går videre til semifinalen og er sikret over én million kroner.

  Britain Snooker
  Foto: Nigel French / AP
 • Hodebry for Zlatan

  Både Hammarby og AC Milan kan få en plass i europaligaen. Det kan bety et brudd på Uefas regelverk og hodebry for Zlatan Ibrahimovic.

  Hammarby møter Puskas Akademia fra Ungarn i første kvalifiseringsrunde, mens Milan først kommer inn neste runde. Men det er ikke sikkert det er plass til begge klubbene i turneringen, skriver Fotbollskanalen.

  Årsaken er at Ibrahimovic er deleier i Hammarby og kontraktsfestet spiller i Milan. Uefa opplyser til det svenske nettstedet at de overvåker situasjonen.

  Serie A - AC Milan v Atalanta
  Foto: Daniele Mascolo / Reuters
 • Ødegaard ønsket til Madrid

  Ifølge spanske aviser er Martin Ødegaard ønsket tilbake i Real Madrid kommende sesong. Avisen Mundo Deportivo fronter i sin baskiske utgave nyheten om at Zinédine Zidane vil bryte den muntlige låneavtalen med Real Sociedad. Det samme melder Spanias mest leste avis, Marca.

  Dermed er det ikke sikkert at Ødegaard vender tilbake til Real Sociedad for starten av sesongoppkjøringen fredag. I fjor sommer ble klubbene enige om en låneovergang for Ødegaard. Da var det en forståelse av at 21-åringen skulle være to år i San Sebastian. Ifølge Marca blir Ødegaards framtid avklart i løpet av få dager.

  Marin Ødegaard tilbake i Madrid
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal