Alpint, kvinner

Oppsummert

 • 13.10: V-cup alpint: Slalåm 2.omg, kvinner.
 • Direkte fra Soldeu, Andorra.
 • Kommentatorer: Thomas Lerdahl og Lars Elton Myhre.
 • Shiffrin avsluttet drømmesesongen

  Mikaela Shiffrin vant søndagens storslalåmrenn i Andorra og sikret dermed sine fjerde sammenlagtseier denne sesongen. Hun har vunnet verdenscupen sammenlagt og cupene i super-G, slalåm og storslalåm. Mina Fürst Holtmann ble beste norske på 10.-plass.

  FIS Alpine Skiing World Cup Finals - Women's Giant Slalom
  Foto: Albert Gea / Reuters
 • Lysdahl med god plassering

  Kristin Lysdahl jaktet karrierebeste, men ble nummer ni i lørdagens slalåmrenn i Andorra. Mikaela Shiffrin vant sitt 16. verdenscuprenn for sesongen.

  Lysdahl noterte seg for karrierebeste med en 5.-plass i Tsjekkia forrige helg.

  I Andorra la 22-åringen et godt grunnlag for å slå sin bestenotering med en 7.-plass etter første omgang, men falt til en 9.-plass i finaleomgangen. Bærum-utøveren startet sterkt, men tapte tid mot slutten.

 • Status etter første omgang

  Svenske Charlotta Säfvenberg avslutter den første omgangen med en tiendeplass. Wendy Holdener leder rennet 0,28 sekunder foran Mikaela Shiffrin, og 1,22 sekunder foran Petra Vlhová. Kristin Lysdahl er eneste norske kvinne klar for 2. omgang, hun ligger på syvendeplass. Vi er tilbake med finaleomgangen klokken 13.10.

 • Holtmann kjører ut

  Mina Fürst Holtmann ga alt og kjørte herlig, men det kostet. Den norske jenta stuket skia og kom seg ikke rundt en av portene. Det blir med det ikke finaleomgang på Holtmann.

 • Godt gjennomført av Lysdahl

  Kristin Lysdahl kjører ned til en foreløpig syvendeplass. Hun er 1,75 bak ledende Wendy Holdener, og har halvsekundet opp til Petra Vlhová på en tredjeplass. Neste norske ut er Mina Fürst Holtmann med startnummer 19.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Elverum sluttspillmester

  Elverum ble sluttspillmester for åttende gang på rad i håndball for herrer etter å ha slått ØIF Arendal 31-28 søndag.

  Elverum hadde vunnet de to første kampene i årets sluttspillsfinale, og dermed var søndagens kamp avgjørende i best av fem-serien.

  Elverum-jubel i håndball
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Brann vann i Bodø

  Brann slo Bodø/Glimt 2-1. Dei scora to raske mål etter rundt ein halv time, før Glimt reduserte like før pause. Andre omgang blei mållaus, og Brann sikra sin tredje siger på rad.

  Brann er dermed på femteplass, på målskilnaden bak Bodø/Glimt.

   Bodø/Glimt- Brann.
  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
 • Kvalik for Ryerson

  Julian Ryerson og hans «julesongklubb» Union Berlin må ut i kvalifisering for opprykk til Bundesliga. Union spela 2-2 mot Bochum, og hamna bak Paderborn på målskilnad. Paderborn rykkjer opp saman med Köln.

  Unions motstandar i kvaliken blir Stuttgart.

  Julian Ryerson
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal