Alpint, kvinner

Oppsummert

 • 11.10: Alpint, kombinasjon. Super-G for kvinner. Slalåmdelen begynner 14.15.
 • Direkte fra La Thuile, Italia.
 • Kommentatorer: Henrik Jonassen og Audun Grønvold.
 • Vhlova tok sin 14. verdenscupseier

  Petra Vhlova fra Slovakia tok seieren på slalåmrennet i Slovenia, etter en andreplass på storslalåmen lørdag. Sveitiske Wendy Holdner og Østerriske Katharina Truppe havnet også på pallen. Svenske Anna Swenn Larsson ledet etter første omgang, men kjørte ut ikke lenge før mål.

  Av de norske hadde Nina-Haver Løseth et meget godt utgangspunkt fra første omgang, men havnet til slutt en fattig tidel pak pallen på fjerdeplass. Kristin Lysdahl ble nummer åtte, Mina Fürst Holtmann nummer 20. Kaja Nordbye og Thea Louise Stjernesund havnet henholdsvis på 22- og 23-plass.

  FIS Alpine Ski World Cup i Levi
  Foto: Martti Kainulainen / Lehtikuva / NTB scanpix
 • Swenn Larsson ute!

  Svenske Anna Swenn Larsson har aldri vunnet i verdenscupen, og ligger godt an til å ta seieren før hun faller og er dermed er ute. 28-åringen er tydelig skuffet.

 • En skuffet Holdener

  Østerriske Wendy Holedner har aldri endt på toppen av pallen, men får det tøft i andre omgang og legger seg på andreplass. Nå kommer Haver-Løseth!

Laster innhold, vennligst vent..

Sportsnyheter

Hauge snudde og avgjorde mot Celtic: – Vi spiller for hverandre

Jens Petter Hauges scoring ble avgjørende for AC Milan, som tok seg videre i Europaligaen etter seier mot Kristoffer Ajer og Celtic.

Siste nytt

 • Hovland med solid åpningsrunde

  Viktor Hovland åpnet PGA-turneringen i Playa del Carmen i Mexico med en runde på fire slag under par. Det holder foreløpig til delt 2.-plass.

  Særlig mot slutten av 1. runde imponerte Hovland. Han gikk de fem siste hullene på fire slag under par.

  Hovland startet runden på 10. hull og fikk en fin start med birdie på hull 11. En bogey på 18. hull gjorde imidlertid at han lå på par halvveis.

  På banens 5. hull puttet han til eagle ved å bruke tre slag på par fem-hullet. Han fulgte opp med birdier på hull sju og ni.

  Victor Hovland
  Foto: Charles Krupa / AP
 • Perry og NFF enige om sluttavtale

  Landslagets tidligere assistenttrener Per Joar Hansen hadde en avtale med NFF fram til 2022, men partene er nå blitt enige om en sluttavtale.

  Tidligere i dag gjorde Ståle Solbakken det klart at «Perry» ikke ville være en del av hans trenerteam.

  Per Joar Hansen
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Solbakken avskilter «Perry»

  Ståle Solbakken bekrefter overfor TV 2 at Lars Lagerbäcks assistent «Perry» ikke blir med videre i den rollen.

  – Jeg har et veldig godt forhold til Perry, og synes han er en fantastisk person og trener. Men når du kommer inn som ny, så tror jeg det er greit at det også blir en ny person i den posten. Det er naturlig, sier Solbakken.

  Solbakken ble bekreftet som ny landslagssjef i dag. Han har holdt kortene tett til brystet når det gjelder et framtidig støtteapparat. Men det ser altså ut som det blir uten «Perry».

  Europa League kampen mellem FC København - HNK Rijeka
  Foto: Liselotte Sabroe / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal