– Godt å vite at jeg fortsatt kan det

Suzann Pettersen (33) kan ta sin første turneringsseier for året i natt.

Suzann Pettersen

SOLID: Suzann Pettersen kjemper helt i toppen av LPGA-turneringen i Michigan. Turneringen avsluttes i kveld norsk tid.

Foto: Matt SULLIVAN / Afp

Hun er to slag bak sørkoreanske Park In-bee før søndagens sisterunde av LPGA-turneringen i Michigan.

– Jeg klarte å holde meg i toppen selv om spillet ikke var på topp, så jeg er fornøyd. De gode slagene er virkelig gode, og når jeg gjør noe feil vet jeg hva som går galt, så det er enkelt å rette på, sa «Tutta» ifølge LPGA.com etter runden.

To slag bak teten

Den norske 33-åringen gikk nattens tredjerunde to slag under par og ligger totalt 11 under par etter tre runder i Michigan.

Det er to slag bak ledende Park som var slaget bedre enn Tutta lørdag. Lee Mi-rim, også hun fra Sør-Korea, er nummer to, ett slag foran Pettersen.

– Det har vært en ujevn sesong. Skader har ødelagt mye, jeg fikk to majorturneringer ødelagt av det. Det er først nå i sommer jeg har begynt å spille bra igjen, sier hun.

Skadeplaget sesong

Pettersen har fått store deler av sesongen ødelagt av en ryggskade, men er på vei mot formen. Hun spilte U.S. Open med store ryggsmerter og misset cuten i juni, men etter det har kurven pekt oppover.

Uken etter ble hun nummer seks i Arkansas, og fulgte opp det med andreplass i British Open.

Sisterunden i Michigan spilles søndag kveld, norsk tid.

– Det er godt å se at jeg er tilbake i toppen såpass raskt. At jeg fortsatt kan det. Det er nesten like tilfredsstillende som å vinne. Mentalt er jeg like sterk som før, sier hun.

Siste nytt

 • Ingebrigtsen VM-klar etter «pers»

  Henrik Ingebrigtsen satte personlig rekord på 5000 meter med 13:15.38 under et stevne i Heusden i Belgia lørdag. Han forbedret sin egen rekord fra 13:16.97.

  Tiden er over 13 sekunder bak lillebror Jakobs norske rekord, som ble satt i London lørdag.

  Henrik Ingebrigtsen
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Norske medaljer i U20-EM

  Pål Haugen Lillefosse vant gull i stav i U20-EM i svenske Borås lørdag. Lillefosse var den eneste som gikk over 5.41 og vant dermed sitt andre EM-gull. 18-åringen vant også U18-EM i fjor. I tillegg kom Markus Rooth på tredjeplass i tikamp.

  Norgesmesterskapet i friidrett 2016.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Pinot sterkest opp Tourmalet

  Julian Alaphilippe økte ledelsen i sammendraget etter at Geraint Thomas måtte gi tid til franskmannen som nå er 2.02 foran briten. Thibaut Pinot var sterkest opp Col du Tourmalet og vant den 14. etappen foran Alaphilippe og Steven Kruijswijk.

  Pinot
  Foto: Thibault Camus / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal